Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk til en BlackBerry 8700C


Hvordan laste ned musikk til en BlackBerry 8700C

BlackBerry 8700C er en smarttelefon som kommer med funksjoner som en MP3-spiller og internettilgang. Med disse to funksjonene er det mulig å laste ned musikk direkte til din BlackBerry. Og med alle online musikk nedlasting nettsteder bør du være i stand til å finne nøyaktig det du leter. Selv om du ikke veldig teknisk kunnskapsrike kan du laste ned musikk til din BlackBerry med et minimum av tid og krefter.

Instruksjoner

• Slå på din BlackBerry 8700C og Velg ikonet Internett for bestemt-leverandøren fra hovedmenyen skjermen.

• Naviger til en nedlasting av musikk området. Det er mange juridisk musikken dataoverføre steder som kunne tilbyr kampanjer og musikk.

• Søk i databasen av musikk til du finner sangen du leter. Merke den, og følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe (hvis nødvendig) og laste den ned.

• Angi BlackBerry e-postkontoen i tekstboksen når bedt om å laste ned sangen direkte til enheten. Bekrefte kjøpet og vente for tekstboksen skal informere deg når sangen har lastet ned. Lukk vinduet.

• Velg og åpne e-postkontoen fra hovedmenyen skjermen på din BlackBerry. Åpen email fra nedlastingsområdet og klikk på koblingen i e-sette sangen på din håndholdte. Musikken blir deretter tilgjengelig i mediebibliotek for din BlackBerry.