Nnywellness.com

Hvordan kan jeg koble min Samsung høydepunkt til datamaskinen?


Samsung laget høydepunkt mobiltelefonen støtter tilkobling til en datamaskin via en USB-datakabel. Når det er koblet til datamaskinen, kan du redigere og endre telefonens data, for eksempel kontakter og tekstmeldinger, benytter Samsung PC Studio programvare. Et annet alternativ når du kobler telefonen til datamaskinen er å bruke telefonen som en masselagringsenhet, som lar deg kopiere og lime inn datafiler fra telefonen til datamaskinen, og omvendt.

Instruksjoner

• Last ned PC Studio programvaren fra Samsung nettsted. Installasjonspakken inkluderer driverne som lar datamaskinen oppdage Samsung høydepunktet.

• Dobbeltklikk på filen lastet ned til datamaskinen i det forrige trinnet og følg den på skjermen å installere programvaren.

• Trykk "Meny" nederst i skjermbildet Samsung høydepunkt, og deretter trykk "Innstillinger" og "Telefoninnstillinger."

• Tapp "USB-innstillinger" og velg enten "Samsung PC Studio," "Spør på tilkobling" eller "Mass Storage". Når du velger "Samsung PC Studio", åpnes PC Studio programvaren automatisk når du kobler telefonen til datamaskinen. Velger "Mass Storage" opprette en flyttbar stasjon på datamaskinen, tillater deg å overføre filer til og fra minnekort i telefonen. Hvis du velger "Spør på tilkobling", åpnes et vindu der du kan velge mellom åpne PC Studio eller behandle telefonen som en masselagringsenhet.

• Trekk ut lading port av lading porten på høyre side av Samsung høydepunktet og koble den tynne enden av den USB-kabelen til porten.

• Koble den andre enden av USB-kabelen, som er en standard USB-kontakten, til en USB-port på datamaskinen. Datamaskinen gjenkjenner Samsung høydepunktet etter noen sekunder.