Nnywellness.com

Hvordan installere en utendørs TV antenne & hva slags Mast eller for bruk


Hvordan installere en utendørs TV antenne & hva slags Mast eller for bruk

En utendørs antenne plukker opp en lokal signalet med langt mindre signaltap enn som finnes innendørs. For å installere en utendørs antenne riktig, kan du montere den på taket hvor det kan ha en fri utsikt over horisonten. En flatskjerm mast vil ikke bare få et sterkt signal på grunn av sin fysiske design, men formen blir mindre synlig. Installere en krever noen felles husholdning verktøy samt et par forsyninger fra en jernvarehandel.

Instruksjoner

• Finne beste retning å sikte antennen for å motta signaler fra lokale kringkasting tårn. Denne informasjonen er tilgjengelig online på steder som AntennaWeb (se ressurser), som vil gi en retning når du angir postnummer. Skriv ned denne retningen.

• Plass en antenne braketten på taket. Skru brakettene antenne på taket med tre skruer, bruke en stjerneskrutrekker eller en elektrisk skrutrekker og en Phillips-head tips. Bruke silikon fugemasse over skruene å hindre vannlekkasje.

• Angi en antenne montering pole på taket. Kontroller at det er høyere enn noen nærliggende hindringer på taket, som en montert parabolantenne eller en Air-condition enhet. Erstatte stangen med en høyere om nødvendig.

• Løsne festeskruene på siden av flatskjerm digital antenne med skrutrekkeren. Plass en slutten av antenne montering pole kontakten på bunnen av den digitale flatskjerm-antennen. Stram festeskruene.

• Løsne festeskruene rundt kragen på toppen av antenne braketten. Plass gratis slutten av antenne montering pole gjennom kragen og i braketten.

• Roter antennen montering stangen slik at den digitale flatskjerm-antennen vender mot de lokale kringkasting tårnene - bruke Kompass for å skjelne riktig retning.

• Stram festeskruene rundt kragen på toppen av antenne braketten. Skru en ende av en koaksialkabel til koaksial tilkoblingen på undersiden av flatskjerm digital antenne. Kjør gratis slutten av koaksialkabelen inn i huset og koble den til en TV.

Tips og advarsler

  • Ikke plass antennen overalt nær en takmontert lynavleder.