Nnywellness.com

Hvordan å male en glassfiber Toppers


Hvordan å male en glassfiber Toppers

Glassfiber toppers har en sheeny, glatt overflate som er vanskelig å male. De fleste er dekket av en gel belegg, mens andre er bare uferdige glassfiber. Vanlig maling overholder ikke disse overflater, gjør refinishing problematisk. Male en topper, må spesielle primere brukes. Disse opptre som dobbeltsidig tape, gir en selvklebende overflate på begge sider. Det fester seg på utsiden av topper og gir paint å holde seg til den.

Instruksjoner

• Tørk overflaten av topper med en ren klut og mineral brennevin (eller en lignende renere). Dette vil fjerne fett, skitt og fabrikken rester på topper gir enklere anvendelse av primer.

• Spray glassfiber primer på topper's overflaten med en maling spray pistol. Bruke primer i en selv pels hele overflaten som skal males. La primer tørr i 12 timer eller som instruert på primeren merking.

• Sand primer overflaten med 200-grus sand papir og flat sliping blokk for hånd. Bare fjerne et tynt lag med primer, forlater meste av første strøk i takt. Feilfri av overflaten av topper. Deretter Bruk en andre strøk av primer til overflaten med spray pistol. La dette stå og tørr, også. Når maling er tørre, sand det ned igjen med blokk og sliping papir. Tørk av topper med en ren klut.

• Spray på top coat glassfiber maling med maling pistol. Etter denne første strøk har tørket, våt sand det til en glatt overflate med våt sand papir på din sliping blokk. Tørk området rent og bruk det siste laget med maling topper.

• Sand og bruke ekstra strøk som nødvendig for å fullføre din topper. Så mange som fem strøk kan brukes, og minst to strøk anbefales.