Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD-spiller når komponent kabler er allerede koblet til en kabelboks


Hvordan sette opp en DVD-spiller når komponent kabler er allerede koblet til en kabelboks

I en verden av DVD-spillere selv spillkonsoller og gadgets galore, holde orden på hva kabler som skal kobles til hver inngang på TV kan kjøre mest selv liten personen til madhouse. Hvis du har en eldre modell TV med bare én komponent kabel inndata, kan det være enda mer frustrerende. Bånd, men som noen få grunnleggende instruksjoner vil ikke du ser på favoritt-DVDene dine på minutter.

Instruksjoner

• Koble en lyd/video-velger til en stikkontakt. Sett ene enden av komponent kabler i audio/video utganger velgeren og den andre enden inn i audio/video innganger på TV.

• Koble det andre settet med komponent-kabler til audio/video utganger på kabelboksen. Sett den andre enden til port merket "inngang 1" av audio/video velgeren.

• Koble det tredje settet med komponent-kabler til audio/video utganger av DVD-spilleren. Sett den andre enden i "input 2" av audio/video velgeren.

• Slå på TV, kabel-boksen og DVD-spiller. Trykk på knappen for "input 1" på din audio/video-velger å se på kabel-TV. Trykk på knappen for "input 2" på lyd/video-velger å se på DVD-spilleren feed.

Tips og advarsler

  • Hvis du får forstyrrelser fra lyd-/ velgeren, bakken koaksialkabelen før det inn kabelboksen. Mange grenuttak er utstyrt med en kabel jording funksjon.