Nnywellness.com

Hva slags Netflix enheter finnes?


I stedet for å gå ut i kaldt eller regn, eller gjør en stopp etter en lang dag på jobben, kan du gå hjem og streame et utvalg av filmer og TV viser gjennom Netflix. Tjenesten begynte som en datamaskin bare strøm, men er nå tilgjengelig gjennom en rekke elektroniske enheter.

Spillkonsoll

Med trådløst Internett og en Xbox 360, PlayStation 3 eller Wii-konsollen, kan du streame Netflix programmer gjennom noen TV. Med en PlayStation 3 eller Wii du trenger bare Internett-tilgang og registrere programmet på enheten. En Xbox 360 krever at du også har en Xbox Live-konto, samt Internett-tjenesten.

Digitale

Et annet alternativ å streame Netflix å TV er gjennom en digitalspiller eller DVR. Roku er designet til å streame Netflix fra Internett til TV. Denne enheten også kjører andre streaming-programmer som Apple TV og Hulu. Denne enheten har en fjernkontroll. TiVo DVR er en enhet som ikke bare registrerer TV, men også strømmer Netflix.

Blu-ray-spillere og HD TV

Blu-ray-spillere ikke bare spille Blu-ray-plater, men også streame Netflix. For å bruke disse enhetene må du Internett-tilkobling og en Ethernet-ledningen, men trådløse adaptere er også tilgjengelig. De fleste store elektronisk selskapene har Blu-ray-spillere i priser. Nyere HD-TV inkluderer også alternativer for å streame Netflix direkte til TVen via menyen. Du må koble Internett til TV med Ethernet-ledningen eller trådløskortet.

Mobile

Laste ned programmer å bruke med din iPhone eller Android for å se Netflix på farten. Du kan se elementer fra instant køen samt legge til og slette elementer. Du kan fullføre en lys søk for å finne ting å se. Bruke dette programmet må du ha Adobe Flash installert på mobilen.