Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Side View speil montering


Du ikke trenger en kropp butikk eller verksted installere din side view speil og lade opprørende arbeidskostnader. Noen biler kan kreve en dørpanelet av og andre tar bare en liten trekantet stykke av interiøret panelet døren molding tilgang til side view speil.

Instruksjoner

• Åpne døren og rulle vinduet ned. Hvis det er en makt-vinduet, kan du slå tenningsnøkkelen tilbake til av-stilling.

• Finne øvre hjørne av vinduet, og bestemme om molding kan skilles fra den indre dørpanelet uten å fjerne dørpanelet. Dette vil bli plassert på innsiden av dørpanelet dekker området der side view speil er knyttet til døren på utsiden. Hvis du kan fjerne bare molding, lirke den med det flathead skrutrekker. Det bør unsnap ganske enkelt. Vistes døren fjerning.

• Fjern dørpanelet ved beliggenhet og fjerne skruene som holder den til døren. Det er for mange ulike typer kjøretøy som varierer i prosedyre, men de fleste har tre skruer: en på indre døren håndtere, en nær armlenet (noen molding plugger må bli pried unna med det flathead skrutrekker til å eksponere dem) og en nær baksiden av døren. I noen biler er det små skruer langs bunnen av dørpanelet som også må fjernes. Når skruene er fjernet, lirke dørpanelet fra døren. (Manuell windows ville kreve å ta av dørhåndtak, som stiller på og av.)

• Fjerne cellegummi i døren hulrom dekker side view speil. Dette vil utsette den tre pigger og nøtter holder side view speil montering til døren. Hvis det er en drevet speil, finne wire selen, trekke det ut fra døren hulrommet å isolere pluggen og koble den. Du må kanskje det flathead skrutrekker å trykke i klippet låsen på pluggen.

• Fjerne stud nøtter i ratchet, utvidelse og en socket. Bruke magneten sammen med slutten av socket for å fange mutteren i tilfelle det faller inn i dør hulrommet når du fjerner det fra stud.

• Forsiktig lirke speilet fra døren på utsiden. I noen tilfeller for makt speil pluggen kan virke umulig å komme ut av det lille hullet i døren, men hvis det fikk i, kan det komme ut.

• Sett inn det nye speilet og erstatte nøtter. Stram nøtter. Koble ledningen igjen for drevet speil og brette wire tilbake i døren. Teste kraften til speilet, så slå tenningsnøkkelen igjen. Erstatte cellegummi hvis den finnes. Erstatt molding eller dørpanelet og skruene.

Tips og advarsler

  • I tilfelle du har side-effekt kollisjonsputer, Les brukerhåndboken før du prøver å fjerne en dørpanelet. Du må koble den negative terminalen på batteriet og vente på strøm kondensatoren utslipp.