Nnywellness.com

Sony Trinitron feilsøking


Sony Trinitron TV har eksistert siden 1960, men modellen ble overhalt tidlig på 2000-tallet for å gi en mer flat skjermen design. Hvis du har en Sony Trinitron som ikke virker skikkelig, kan du gjøre noen feilsøking på din egen før kontakte Sony for støtte. Du kan også laste ned håndboken fra Sony nettsiden for mer spesifikke instruksjoner for den aktuelle modellen.

Twin Vis problemer

En av de nyere funksjonene av Sony Trinitron linje TVer er Twin visning. Med denne funksjonen kan du se flere bilder samtidig mens du lytter til lyden av bare ett av programmene. Hvis Twin visningen ikke fungerer, kontroller at bildekilder du prøver å åpne er koblet til A / V-inngangen. Du må også gå gjennom ulike innganger før Twin visning fungerer ved å trykke knappen TV/Video på din Sony Trinitron ekstern.

Sony Trinitron fjernkontroll

Hvis fjernkontrollen ikke virker, bør du først prøve å skifte batteriene for å se om det løser problemet. Hvis ikke, velger "TV funksjon" på fjernkontrollen i tilfelle du endret modus av fjernkontrollen til satellitt eller kabel. Hvis du bruker en universell fjernkontroll i stedet for Sony modell, må du tilbakestille kodene for å drive Trinitron TV-apparatet.

Lyd- og problemer

Hvis du ikke høre noen lyd fra Sony Trinitron, kontroller at du ikke utilsiktet trykker mute-knappen på fjernkontrollen. Også velge "Speaker" fra hovedmenyen TV å se at det er slått til "On". Se gjennom innstillingene under "Lyd"-menyen også. Hvis lydkvaliteten virker dårlig, kan du bytte til "Stereo" i stedet for "Auto SAP" eller "Mono."

Hvis du ikke ser et bilde på skjermen, først sjekke at TVEN er koblet til en fungerende stikkontakt. Endre kanal og se om det er et problem med kringkastingen. For dårlig bildekvalitet, kan du bla gjennom de ulike innstillingene under "Bilde"-menyen. Disse innstillingene inkluderer "Farge" og "Lysstyrke." Hvis du ser en svart boks på skjermen, kan du har valgt alternativet "Caption visjon" for Trinitron. Deaktivere denne funksjonen fra hovedmenyen.