Nnywellness.com

Feilsøking Mitsubishi TV


Mitsubishi produserer alt fra biler til air condition og TV-apparater fortsatt et fast innslag i sin virksomhet. Som mange andre TV-selskaper, har den fulgt flatskjerm og HD fremskritt, gjør sin TV noen av de mest avanserte på markedet. Men det betyr ikke at du må ringe en reparatør når noe går galt. Mange problemer på Mitsubishi TV kan løses med bare litt av feilsøking-fange en bestemt forstyrrer din glede og å vite hvordan å håndtere det.

Oppsamlingsadresse løsningen

Mitsubishi TV tilbyr en reset-funksjon som kan løse mange enkle problemer ved å returnere TV til fabrikkinnstillingene. Trykk Menu-knappen på fjernkontrollen, og bla ned til ikonet resten og skyve den. Eventuelt kan du finne knappene Guide og Format på TV selv, så presse og holde dem begge samtidig. Den dårlige nyheten er at du må tilbakestille klokken og andre funksjoner (avhengig bestemt Mitsubishi TV). Den gode nyheten er at uansett hva problemet var, det sannsynligvis vil forsvinne.

Kanallås og Vis lås

Det er en av de mest frustrerende problemene å oppstå på TV: alle kanalene arbeide bortsett fra det du vil se. Eller du er klar til å se en bestemt Vis bare for å bli møtt av en tom skjerm når du slår den på. Begge problemene er sannsynligvis opprettet av funksjonene foreldrekontroll Mitsubishi-funksjonene som la foreldrene blokkere støtende programmering slik at barna ikke kan se den. Kanallås kan justeres ved å trykke på Menu-knappen, så velge oppsettmenyen og deretter velge funksjonen Kanalredigering. Du burde se en avmerking kanalen du får. Merk det og trykk Enter på fjernkontrollen for å fjerne merkingen. Hvis en bestemt show ikke kommer, gå til V-chip funksjonene ved å trykke på meny-knappen, deretter alternativet lås. Merk overordnet låsen og slå den på "off". (Et passord kan være nødvendig for begge funksjonene hvis du har angitt i fortiden.)

Strømproblemer

Mitsubishi TV bruk mye strøm, og i noen tilfeller kan ta tid å slå på. Dette holder komponentene fra overoppheting, slik at TV å vare lenger. I de fleste tilfeller vil du se et lys foran TV starten å blinke. Når det skjer, vente noen minutter og prøv å slå settet på nytt. Tilbakestillingsfunksjonen (skyve knappene Guide og Format på siden av TVEN) strøm ofte arbeider med problemer også. I tilfeller der on/off timer fungere starte ved å sjekke den interne TV-klokken: Trykk Menu-knappen på fjernkontrollen, bla ned funksjonen innstillinger og deretter Bla over til klokken. Du kan angi det manuelt på egen hånd eller bruke funksjonen automatisk satt til å velge lokal tid. (Stille inn til lokale PBS-stasjon umiddelbart etter at du har avsluttet.) I tillegg inneholder funksjonen innstillinger også en strømsparingsmodus (vanligvis to plasser til høyre for klokken), som kan utsette TVEN slår raskt. Sett den til "Fast strøm på" øke responstiden.