Nnywellness.com

Min 2001 Chevrolet Impala starter ikke


Det finnes en rekke grunner til at din 2001 Chevrolet Impala ikke starter. Starter en Impala krever en forrett å fange, en gnist til drivstoff bil, riktig mengde drivstoff, riktig timing i motoren og god komprimering. Hvis det er et problem med noen av disse komponentene, starter Impala ikke riktig. Du kan gjøre et par ting å diagnostisere din Impala før du prøver en reparasjon eller tar den til mekaniker.

Instruksjoner

• Når batteriet. Hvis batteriet har blitt tømt eller har dødd, gjør bilen en klikkelyd støy når du forsøker å starte, men vil ikke ha nok strøm til å slå starteren. For å sjekke batteriet, vri nøkkelen til "Tilbehør" posisjon. Slå på vindusviskerne eller lysene. Hvis de ikke slå på batteriet kan være utladet og du må hoppe starte den. Hvis batteriet er mer enn tre eller fire år, kjøpe en ny.

• Inspisere væskene i bilen. Betrakte din gass måle sørge for at du har tilstrekkelig gass drivstoff bil. Olje i motoren å se hvis nivået er å "Full" merket og legge olje etter behov. Hvis bilen er lite olje, det vil utføre uberegnelig og kan selv gjøre en høy lyd fra området gasstanken.

• Test din tennplugger med tennpluggen tester. Hver tennpluggen i bilen branner en bestemt del av bilen, med alle tennplugger arbeider sammen for å starte bilen. Hvis en tennpluggen ikke fungerer, vil det påvirke hele systemet ved oppstart. Erstatt alle tennplugger etter behov.

• Vri nøkkelen i tenningen, men ikke starte bilen. Se på oversikten for å se hvis det er informasjon om problemer som kan ha bilen. Lyset kan være på, som kan bety flere ting, men det er også ikoner for olje, gass og andre vanlige problemer. Hvis bilen er som indikerer at det er et problem, er dette er grunnen til at din Impala ikke starter.