Nnywellness.com

Spesifikasjoner på Tungsten T


Palm Tungsten T er en PDA som kom ut i 2002. Tungsten T plasserer Hovedfunksjonen på utsiden og flere andre alternativer på innsiden av PDA, som du må skyve åpen. Utsiden av Tungsten kan du raskt gå til kalender, kontakter, memo pad og listen over gjøremål. Media og datamaskinen er ferdig med tastaturet inni.

Størrelse, skjerm og batteri

Tungsten T er 4 inches høy, 3 inches bredt og 0,6 inches tykke. PDA veier 5,6 oz. Tungsten T har en LCDskjermen med 16-bits farger, så det kan vise opptil 64 000 forskjellige farger. Alle bilder vises på skjermen med en oppløsning på 320 x 320 piksler. Batteriet er lithium polymer og kjøres for opp til syv timer med konstant bruk.

Systemet og programmer

Tungsten T bruker Palm 5.0 driftssystem og kommer med flere tilknyttede programmer. Adobe Acrobat Reader er inkludert for å lese PDF-filer, mens ArcSoft PhotoBase lar deg administrere og redigere bilder. Chapura PocketMirror 3.1 er utformet for å synkronisere Microsoft Outlook e-post kontoer med det Tungsten T. dokumenter å gå 5.0 åpnes og lar deg vise dokumenter fra programmer som Microsoft Word og Excel. RealOne Player er for å lytte til musikk via hodetelefoner eller stereohøyttalere for Tungsten T.

Synkronisere krav

Mens Tungsten T vil synkronisere med Microsoft-programmer og lar deg vise dokumenter fra datamaskinen, må datamaskinen oppfyller de nødvendige kravene. Det må kjøre Windows 95, 98, 2000, NT 4.0, Me eller XP. Hvis du bruker Mac, må Apple MacOS 9.0 eller 10.1.2. Nyere versjoner av Mac-operativsystemet fungerer også med Tungsten T.

Funksjoner

Tungsten T har et sted for en SD hukommelse card så du kan utvide lagringsplassen. PDA-er prosessoren kjører 144 MHz og Bluetooth-tilkobling lar deg koble med andre enheter. Det er også en USB-port slik at du kan koble en USB-ledning og swap filer eller media mellom din datamaskin og PDA. Skjermen og kroppen er beskyttet av en plast sak kan fjernes når som helst. Tungsten T har en mikrofon for opptak stemme notater til deg selv.