Nnywellness.com

Hvordan kan jeg bruke mobiltelefon sporing på min BlackBerry?


Hvordan kan jeg bruke mobiltelefon sporing på min BlackBerry?

Mest moderne smartphones, inkludert BlackBerry-telefoner inneholder en Global Positioning System-funksjon. GPS kan du dra nytte av en rekke funksjoner, inkludert finne veibeskrivelser og spore plasseringen av din mobiltelefon eller de av barn og venner. Muligheten til å spore mobiltelefon steder er også en hendig anti-tyveri-funksjon. Bruker et program utviklet for BlackBerry for å spore mobiltelefoner, kan du begynne avlytting plasseringen av valgte cellphone tall.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en telefon sporing programmet til din BlackBerry. "BlackBerry Tracker" (. blackberrytracker.com) brukes i trinnene som følger, og er tilgjengelig som en gratis nedlasting. Andre gratis programmer, som AccuTracking (. accutracking.com) og ULocate (. ulocate.com) fungerer på en lignende måte.

• Opprette en konto og registrere telefonen på BlackBerry Tracker. Bekrefte kontoen gjennom e-postadressen du brukte da du registrerte deg.

• Velg ikonet BlackBerry Tracker på din BlackBerry Hjem skjermen å åpne programmet. Logg på ved hjelp av informasjonen når du oppretter kontoen i trinn 2. Bruke funksjonen "Finne bruker" finne andre cellphone tall som er registrert gjennom BlackBerry sporing. Logg på BlackBerry Tracker på datamaskinen om hjelp i å finne din egen telefon når det går tapt.