Nnywellness.com

Slik Tie en antennekabel TV Wire


Slik Tie en antennekabel TV Wire

TV kabel wire for tilkobling til en antenne eller antenne, må festes langs bygningen med kabel-bånd som hindrer koaksialkabelen svaiet i vinden, få sammenfiltrede eller yanked av nysgjerrige barn. Kabel bånd er også nyttige for å installere en anti-fugl abbor på antennen din. Denne enheten er vanligvis laget av plast å hindre signalforstyrrelser, og er utformet for å hindre fugler fra landing på din antenne, som kan føre til din TV-mottak å gå floke.

Instruksjoner

• Kjør kabelen langs taket og ned på siden av yttervegg så rett som mulig til et punkt der kabelen inn i bygningen. Har en venn holder stigen når du arbeider utenfor bakken.

• Vri en øye kroken til takstein langs kabel regelmessig, bruke tang. Legg øyekroker ned på siden av veggen, twisting hver i tre eller bruke en makt drill skjemaet starter hullene i murstein eller mur for å legge til øyekroker.

• Sett inn en kabelstrips sløyfen i øyet kroken og rundt antennekabelen til å danne en løkke. Presse slutten av kabel-tie gjennom spor hullet på den motsatte enden og snurp sammen. Gjenta denne prosessen for hver øye krok langs kabel banen.

• Fest antennen fugl spikes antennen med kabel bånd på samme måte. Toppene har en groove som passer på antennen, så sikrer av looping en kabelstrips antenne stangen og spiker.

Tips og advarsler

  • Sjekk kabel bånd en gang i året. Plast bånd kan svekke og til slutt bryte fra eksponering for sollys.