Nnywellness.com

06 civic SI kald luft inntak instruksjoner


2006 Honda Civic Si anses å være en av de beste gate ytelse bilene til en rimelig pris. Med kommunal Si skyve 200 hestekrefter, kan motoren faktisk få mer strøm fra å installere en kald luftinntak. En kald luftinntak tar luft fra utenfor motorrommet og sender det direkte inn i Si-motoren. Dette kjøler motoren mye mer effektivt enn en lager luft boks, og med ekstra luft, mindre bensin brukes med motorens bruk.

Instruksjoner

• Aktivere Civic Si og sakte kjøre to forhjulene på dekk ramper. Løft nødbremsen og slukke bilen. Pop Civic Si's hood.

• Bruk skiftenøkkelen koble røde batterikabelen fra Civic SIS batteri, som er på høyre side av motorrommet. Dette vil bidra til å unngå sjokk.

• Finn boksen lager luft inntaksslangen, er også på høyre side av motorrommet. Det er en stor firkantet boks med et rør stikker ut, kommer inn i motoren. Bruk skrutrekkeren til å koble klemmen som går rundt slutten av slangen som kobler til motoren.

• Finn luft temperatursensor, som er koblet til boksen lager luft. Trekk den ut med din hånd, og la den henge for nå. Bruk ratchet og socket for å løsne boltene som holder boksen lager luft til kommunal Si gass kroppen. Det er enklest å gå fra under bilen til bolter.

• Dra boksen lager luft ut av bilen og sett den til side. Koble kald luftinntak til gass kroppen bruker boksen lager luft montering bolt-hullene. Den øverste delen av inntaksslangen inn motoren inntak ventil. Stramme med slangen klemmen.

• Den lufttemperatur sensor's gummi grommet inn på inntaksslangen porten. Koble temperatursensoren til midten av gummi grommet. Plasser konisk luftfilteret på den andre enden av inntaksslangen og fest den med slangen klemmen. Lukke panseret og teste nye kald luft inntak systemet.

Tips og advarsler

  • Må du endre luftfilteret hver 6 måneder.