Nnywellness.com

Hvordan fjerne en harddisk fra 80Gb iPod


Selv om en 80 GB iPod er generelt en ganske robust og stabil liten enhet, er det bare så mye det kan bli satt gjennom. For eksempel må et utilsiktet slipp fra disk eller pulten ikke forårsake for mye skade; men det samme kan ikke være sa om iPod slippes fra en stige eller i et basseng eller badekar. Hvis du skade en iPod og vil fjerne harddisken for å en annen inne den, må du ta vare du ikke skader de fortsatt fungerer delene av enheten.

Instruksjoner

• Bruk en liten og tynn flatskjerm-leder skrutrekker du åpner dekslet. Skyv skrutrekkeren bare mellom de to delene av saken. Sett iPod på hjørnet av en tabell og holder den fast med én hånd mens du bruker den andre hånden til å trykke ned på skrutrekkeren---som en lever.

• Når iPod saken begynner å skille fra seg selv, lytte til noen små dukker eller klikke lyder. Dette er normalt. Før saken kommer fra hverandre, snu iPod slik at face ligger på bordet og baksiden av enheten er vendt mot deg.

• Fortsette å trekke iPod bakdekselet fra resten av dekselet. Gjør dette nøye, at ingen av låsene inne iPod er brutt som de to sidene er blir dratt fra hverandre. Bryte en fane hindre iPod bor tett lukket når saken er satt tilbake sammen.

• Når du har fjernet saken, merke stykket inne i iPod med støtfangere rundt det, samt noen skum festet rundt. Det er sannsynligvis blå. Ved foten av iPod er det en IDE-tilkobling. Du kan koble harddisken fra her og trekk den ut. Pass på at du ikke koble båndet pluggen.

Du har nå fjernet harddisken fra en 80 GB iPod. Du er fri til å endre gjeldende harddisk, erstatte den med en ny harddisk eller gjøre hva du skal gjøre når du begynte å ta harddisken ut.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å erstatte harddisken med en ny, nøye fjerne støtfangeren rundt iPod uten å rive det, som du trenger det igjen når du plasserer den nye harddisken inni.
  • Hvis din iPod er fortsatt under garanti, vil gjør noe som fjerner harddisken annullere som garanti.