Nnywellness.com

HDMI Splitter vs bryteren


De fleste TVer med ett eller to HDMI spor standard, men du hekte alle komponentene du har, noen ganger flere plasser er nødvendig. Det er to måter å få det ekstra mellomrommet - gjennom en splitter eller gjennom en bryter.

Bryteren

En HDMI-bryteren er en liten boks som bruker HDMI-porten på TV som den "i". Det gir deg alt fra to til fem steder å koble andre komponenter. Du kan "bytte" mellom dem alle.

Bryteren problemer

Noen systemer som bruker HDMI skal kjøres samtidig (for eksempel, en Blu-ray-spiller og surround-lyd). En god tommelfingerregel er å bruke portene du har på din TV for alle komponenter du trenger for mer enn ett system. Med en bryter, kan ikke du spille mer enn én av de tilkoblede komponentene samtidig.

Splitter

En splitter tar én linje (fra TV) og deler den opp i to, så komponentene føre tilbake til samme port. Det fungerer akkurat som gamle koaksial delelinjene.

Splitter problemer

Hovedproblemet med splittere er at de overbelaste dine porter. Hvis du bruker begge komponenter samtidig (eller sier, du glemmer å deaktivere en) din skjermen mikset og TVen kan reagere. Også hvis du prøver å spille en komponent på flere TVer, kan det være en sjanse bildet kommer ut ujevne eller kornete.

Hva er Best for deg

Avhengig av situasjonen, kan du ha nytte mer fra en enn de andre. En bryter er vanligvis bedre hvis du prøver å koble flere spillesystem, fordi oddsen du ikke vil bruke disse på samme tid. Splittere brukes vanligvis når du har flere TV du vil sende en komponent til (som bruker en Blu-ray for to TVer). For å unngå overbelastning på TV, vil de fleste forhandlere anbefale en bryter.