Nnywellness.com

Feilsøking Air sjokk


Feilsøking Air sjokk

Air sjokk brukes i luften bæresystem som opprinnelige utstyr på noen luksusbiler og legges til som en ettermarkedet oppgradering til andre kjøretøy. Som med konvensjonell støt, kan air støt utvikle problemer som krever reparasjon eller erstatning.

Elektronisk problemer

En defekte elektriske systemet kan forårsake demperne og andre komponenter av en air suspensjon systemet ikke fungerer riktig. En diagnosekode leser må fastslå systemproblemer, bileiere kan kjøpe disse enhetene på en auto deler butikken eller har kodene lese på en forhandler eller verksted.

Air Supply problemer

Air sjokk drives av lufttrykket levert av en kompressor. En kompressor som kontinuerlig eller flere enn det pleide er ofte et tegn på en luft lekkasje. Air forsyningslinjer skal kontrolleres visuelt for kinks eller korrosjon, kan andre lekkasjer finnes ved å lytte og følelsen for lekkasjer og ved hjelp av en diagnostisk kode leser.

Erstatte slitte sjokk

En luft-sjokk kan bli slitt eller korrodert som kan føre til ikke holde luften eller fungere riktig. Selv om det anbefales at konvensjonelle sjokk erstattes parvis, kan air sjokk erstattes individuelt. Air støt kan også rimelig erstattet med konvensjonelle sjokk, men dette vil redusere suspensjon ytelse.