Nnywellness.com

Hvordan å sette hjem stereoplaten høyttaler i en bil


Hvordan å sette hjem stereoplaten høyttaler i en bil

Installere hjem høyttalere i en bilstereo ligner installere bilhøyttalerne. Den største forskjellen: Hjem høyttalere har ikke riktig bolig å sikre høyttalerne til bilens vegger. Med bil høyttaler, er rammen av høyttaleren spesielt utformet skrues inn montering av bilens veggen. Siden hjem høyttalere ikke har denne innramming, vil din største utfordring være å finne en alternativ måte å montere høyttalerne.

Instruksjoner

Fjerne den opprinnelige stereoen og installere nye ledninger

• Finn bolig av din opprinnelige bil stereoplaten høyttaler og fjerne noen beskyttende estetiske høyttaler belegg som skjuler høyttalerne fra visningen. Dette gjør du ved å fjerne skruene som holder dekket på plass. Dette skal avsløre de eksisterende høyttalerne installert i bilen.

Fjerne din stereo frontplaten fra sin tankestreken benytter bilen stereoplaten fjerning kit. Hvis bilen har et lager stereoanlegg installert, kan du se bilens brukerhåndboken for å fjerne stereo. Hver stereo kan variere. Også, hvis du fjerner en ettermarkedet stereo som du installerte, stereoanlegget sannsynligvis kommer med verktøy og instruksjoner å fjerne den fra dashbordet. (Hvis du erstatter høyttalere som allerede er kablet i bilen, du trenger ikke å fullføre de to første trinnene).

• Finn ledningene som går til høyttalerne i bilen. Identifisere disse trådene ved å finne riktig wire på stereoanleggs koblingsskjemaet. Hver ledning er vanligvis identifisert med en bestemt farge og/eller stripe parvis (én positiv og én negativ wire for hver høyttaler), men hver stereo identifiserer disse ledninger med forskjellige farger og striper. Finne riktig diagrammet å fullføre dette trinnet. Når du har funnet riktig høyttalerkablene, bruke høyttalerkabelen for å kjøre en lengde av wire bakfra stereo til plasseringen av nye høyttalerne. Holde ledningene skjult av tucking det i fasader av bilen og under bilen matter mulig. Igjen, hvis du erstatter høyttalere som allerede er kablet å bilen, trenger du ikke å fullføre dette trinnet som ledningene er allerede på plass.

Installere hjem høyttalerne

• Koble ledningene som du kjørte fra stereo til høyttalerkabinettet ved å koble positiv kabelen til den svarte porten av høyttalerne og den negative kabelen til den røde av høyttalerne. Du vil kunne identifisere hvilken kabel er positiv og som er negative fra koblingsskjemaet for bestemte stereo.

Huset hjem høyttalerne i bilen ved å sikre dem på en lav, flat overflate. Siden hjem høyttalerne ikke er laget for å være sikret i monteringsbraketten som stereo, må ty til utradisjonelle metoder for å sikre høyttalerne. Men er mange bil subwoofere utformet på samme måte som hjemme høyttalere. Dermed kan du sikre hjem høyttalerne på samme måte som subwoofere er sikret. Dette omfatter legging høyttalerne vannrett på gulvet i bilen eller ruting høyttalere til bagasjerommet på bilen.

• Erstatt alle høyttaler gulvbelegg og stereo frontplaten du fjernet under installasjonen. Kontroller at alle ledninger ligger trygt ut av veien begge gulvet panel og gass/brems pedaler.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom at siden hjem høyttalere er designet på samme måte at bilen høyttalere er designet, høyttaler vil være store og vil ta opp mye plass i bilen på grunn av sin store bolig-boksen.