Nnywellness.com

De beste hodetelefonene som ikke lekkasje lyd


De beste hodetelefonene som ikke lekkasje lyd

Hodetelefoner er å få stereolyd uten utrusting en rom med en-surroundlyd høyttalersystem. I tillegg lar hodetelefoner brukerne lage sine lytteropplevelse mobile ved å trekke opp til bærbare musikk-spiller enheter som MP3 og CD-spillere. Selv om mange hodetelefoner gir en tilsynelatende personlige lytteopplevelse til brukeren, blø de også musikk og lyd høyt nok for omkringliggende folk å høre. Denne typen lyd lekker er begrenset eller selv helt eliminert med visse typer hodetelefoner.

Over øret hodetelefoner

Over øret hodetelefoner passe over brukerens ører.
Foretrukket av mange studio produsenter, over øret hodetelefoner funksjonen polstret kopper som passer over brukerens øret, tetting lyd-generering elementet av hodetelefonen og fangst mest støy. I tillegg prosjektet høyttaler komponenter i hele øret hodetelefoner lyd direkte inn i ørekanalen, i motsetning til andre modeller som prosjektet lyd i en vinkel. Noen over øret hodetelefonene, spesielt de foretrekkes av studiomusikere og produsenter, er så kraftig de prosjekt dyp bass eller høy tenor notater fra brukeren, forårsaker noen lyd blø.

Intra-concha ørepropper

Intra-concha øreputer i det ytre øret.
Intra-concha ørepropper, ofte referert til som "ørepropper" passer innenfor det ytre øre, hvile like over det indre ørekanalen. Som project med over øret hodetelefonene, de støy direkte inn i ørekanalen. På grunn av deres større nærhet, men kan øret knopper brukes effektivt ved lavt volum. Fordi de mangler polstring og isolasjon av øret hodetelefoner, kan ørepropper kommer mye bakgrunnsstøy fra brukeren hvis spilles med høyt volum. I de fleste tilfeller, men vil volumer som kunne utgå bakgrunnsstøy resultere i en ubehagelig eller med potensielt skadelige lytteropplevelse for brukeren.

Intra-kanalen øre Buds

Intra-canal øreputer direkte inn i ørekanalen.
Representerer en forfremmelse i øret bud teknologi, øreputer intra-canal i indre ørekanalen, vanligvis bruker en gummibelagt polstring samtidig holde bud på plass, samtidig gir isolasjon mot utvendig støy for brukeren, og isolasjon for folk rundt brukerskjemaet støy han eller hun er hørselen. På grunn av deres ekstremt nærhet til øret, kan intra-kanalen øre buds spilles på svært lave nivåer samtidig som en underholdende lytteopplevelse. I tillegg, fordi de prosjekt lyd direkte inn i øre kanalen og er isolert fra utsiden, lekke intra-kanalen øre buds nesten ingen lyd.

Aktive støy-reduksjon hodetelefoner

Aktive støy-reduksjon hodetelefoner prosjektet ønsket lyder sammen med hvit støy.
Aktive støy-reduksjon hodetelefoner kommer i ulike konstruksjoner, over øret hodetelefoner til intra-kanalen øre buds. De bokstavelig bruk støy for å bekjempe støy. Gjennom en kombinasjon av hvit støy eliminere de lyder som ellers kan påvirke brukerens mulighet til å høre musikk spilles av gjennom hodetelefonene. Bare lyden som aktive støy-reduksjon hodetelefoner blø er utvisket hvit støy.