Nnywellness.com

Hva er PictBridge?


Hva er PictBridge?

PictBridge er et fotografi bransjestandard som tillater utskrift direkte fra et kamera eller et minnekort uten en mellomliggende datamaskin. PictBridge, kamera og Imaging produkter Association (CIPA) standard, støttes av nesten alle store kameraprodusenter. I tillegg er det gjennomført direkte i skrivere av mange viktige skriverprodusenter. Skrive ut et fotografi fra et PictBridge er aktivert kameraet med en PictBridge aktivert skriver like enkelt som å koble kameraet til skriveren, eller sette inn kameraets minnekort i skriveren.

Hente Data til skriveren

Henter data fra kameraet til skriveren er ofte like enkelt som å koble kameraet til skriveren, bla til filen du vil skrive ut, og sende filen via en USB-kabel til skriveren. Noen skrivere har kortspor for minnekort og en liten LCD-skjerm å finne bilder. I disse skriverne, sette inn kortet i til det aktuelle kortsporet og bruk skriverens LCD skjermen og innebygde knapper til å finne bildene skal skrives ut.

Fargegjengivelse

Del av det PictBridge-protokollen definerer fargeområdet, vanligvis sRGB, for både kamera og skriver. Sikre at kameraets fargeområde samsvarer med skriverens sikrer at fargene skriveren er svært nær fargene fanget av kameraet.

Medietype

Noen skrivere forstand automatisk papirtypen. Andre skrivere har angis papirtypen manuelt hvis annet skriverens standard papirtype brukes.

Informasjonsutveksling

En av trinnene i exchange prosessen med PictBridge aktivert kameraer og skrivere er en sammenligning av funksjoner. Noen kameraer kan for eksempel støtte AdobeRGB fargeområde, skriveren kan bare støtte sRGB. I tilfeller som dette vil systemet be brukeren om konverterer bildet til sRGB-fargeområdet for utskrift er akseptabelt. Konvertering vil resultere i en litt annen fargebalansen i det siste ut.

Andre enheter som støtter PictBridge

Andre enheter som ofte tilbyr PictBridge-støtte mobiltelefoner, kameraer og noen fangst enheter. Hvis en enhet er PictBridge kompatibel, bare koble enheten til en PictBridge skriver lage fotografiske stillbilder.

Potensielle problemer med PictBridge

Ved å omgå datamaskinen, skrives digitale fotografier med ingen forbedringer. Enkel digital forbedringer som justeringer eller enkle justeringer lysstyrke og kontrast kan dramatisk forbedre et digitalt bilde. Ved utskrift uten dette trinnet, PictBridge fotografiske utskrifter er ofte ikke så estetisk god som utskrifter laget med grunnleggende bildebehandling bygget mange kameraets samlet programvare.