Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 1996 Ford Thunderbird oljefilter


Hvordan fjerne en 1996 Ford Thunderbird oljefilter

Thunderbird, sammen med Mustang og Taurus, har vært en av Ford Motor Companys mest solgte biler i flere tiår. Senere modell Thunderbirds er ikke så ettertraktet som forgjengerne for tidlig modell, ta mange Thunderbird eiere fortsatt en hands-on tilnærming til eierskap, som inkluderer å endre olje. 1996 Thunderbirds oljefilter er ikke den enkleste tilgang. Men med de riktige verktøyene, kan det endres av gjør det selv mekanikeren akkurat som alle andre oljefilter.

Instruksjoner

• Skyv avløp pan under fronten rett under oljefilteret.

• Klatre under motoren og filteret claw eller cap fastnøkkel, socket skiftenøkkel og filtypen. En olje filter klo er et verktøy som monterer på slutten av en socket fastnøkkel og har tre armer som kan forstå toppen av en oljefilter. Disse armene stram til filteret i direkte forhold til mengden av dreiemomentet du bruker med wrench. En olje filter cap fastnøkkel ligner, men mangler funksjonen stramme claw besitter.

• Fest olje filter klo eller cap skiftenøkkelen socket forlengelsen. Knytte kontakten utvidelsen til socket skiftenøkkel og deretter sette klo eller cap skiftenøkkel på toppen av oljefilteret. På grunn av oljefilterets posisjonering, vil du ikke kunne åpne den fra siden med en standard olje filter fastnøkkel.

• Slå socket skiftenøkkelen klokken før oljefilteret kommer gratis. Fjern filteret for hånd slik at den ikke faller ned i avløpet kjelen og splatter brukt olje overalt.

• Spray brems clean rundt suspensjon under olje filter boliger for å fjerne alle gamle olje som drypper ned.

• Smør O-ring på oljefilteret erstatning. Du oppnår dette ved dabbing pekefingeren i oljen og tørke den rundt O-ring. Sette utskiftningsenheten filter i posisjon og stram den ned i omvendt rekkefølge av fjerning.

Tips og advarsler

  • Mens cap skiftenøkler er billigere enn det filter klør, passer cap skiftenøkler bare én størrelse på oljefilter. Hvis du vil endre olje på mer enn én type bil, investere i filteret claw gi verktøyet mer bruk og spare deg fra å måtte kjøpe to verktøy.