Nnywellness.com

Triks for å få en forestilling av en HHR


Triks for å få en forestilling av en HHR

Chevrolet HHR headliner, blir større enn mange bilindustrien hovedattraksjonene og enkelt-brikke konstruksjon, er betydelig vanskeligere å fjerne enn noen andre automotive headlinerne, spesielt når du prøver å hindre skade. I et forsøk på å fjerne en allerede skadet headliner erstatning, er mindre omsorg nødvendig når forbereder interiøret enkleste installasjon av erstatning headliner.

Fjerne bilens pilar Trim

Du må fjerne alle delene av søyle trimme fra søylene når du prøver å fjerne en headliner fra alle kjøretøy. Søylene på i HHR ligger mellom vinduene, og de er laget av plast. Se etter en runde plugger som kan skjule pilaren trim monteringsskruer. Ved HHR, er de to pilarene til sidene av frontruten knyttet til vinduskarmen uten skruer. Du kan trekke dette av deres monteringshullene, men være forsiktig for å unngå skade trim som du trekker den. Bak vinduet trim monteres med skruer. Fjern skruene og trim vil trekke lett unna.

Fjerne hytte lysarmaturer og solen visirer

Det er viktig å fjerne hytte lysarmaturer og Søn visors før du prøver å fjerne bilens headliner. Solskjermene er festet til rammen av bilen bruker tre skruene. Fjerne disse for å frigi solskjermene og få dem ut av veien. Fjern overhead lys ved lirke av klar plast lys bolig og finne monteringsskrue plassert inni instrumenthuset. Når du fjerner skruen, bolig kommer gratis, men ledninger vil forbli. Det er best å trekke ledninger kontaktene av pinnene på kontakten for å unngå skade lys bolig ved å prøve å presse hele huset gjennom åpningen i headliner.

Fjerne en skadet Headliner

Det er to alternativer for å fjerne headliner på dette punktet. Ved en skadet headliner erstattet, er det best å åpne bakre luken og legge tilbake seter og forsetene ned så flat som mulig. Ta tak i sidene av headliner med hendene og Plasser en av dine føtter i midten av headliner. Dra sidene av headliner ned, folding det i to. Dette vil tillate deg å fjerne skadede headliner gjennom bakre luken på bilen raskt og enkelt.

Fjerne en uskadet Headliner

Hvis du må erstatte headliner senere, er det nødvendig å hindre headliner styret blir skadet. Dette kan gjøres ved å først legge den fremre og bakre setene ned som de kan gå og åpne bakre luken. Slå headliner i vinkel slik at en side er nær taket av bilen, mens den andre siden er rørende setene, deretter trekke headliner ut gjennom bakre luken av bilen i dette vinkel for å hindre skade på sidene eller i midten av headliner.