Nnywellness.com

Hvordan få klistremerker av baklysene


Hvordan få klistremerker av baklysene

Klistremerker, dekaler og stick-on registrering koder sikkert har sin plass, bare ikke på baklysene på bilen din. Det er ikke at klistremerket vil skjule bremselys selv - lyspæren er sannsynligvis lyst nok å skinne gjennom, men slå signalet er en helt annen sak. Lim av naturen vil slippe grepet i nærvær av visse løsemidler og kjemikalier, slik at du kan lett skraping klistremerket gratis uten å skade plast linsen.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et skyggefullt sted, helst en garasje. Varme klistremerket med hårtørker på den høyeste mulig temperaturen; Dette vil opphisse molekylene i limet, forårsaker dem til å utvide og tillate for enklere absorpsjon av den selvklebende remover.

• Mette en fille i flytende myk såpe, gjennomtrengende olje som WD-40, flytende fastnøkkel, PB Blaster eller en silikon spray, og bruk noen av det samme fjerne klistremerket på baklys. Deretter trykker mettet fille over klistremerket og hold den på plass med bånd eller et stort stykke av pakking cellofan spredt over baklys, bagasjelokk, fender og støtfanger. Hvis du har materialer, cellofan er best siden det vil forsegle området og holde fille tørker ut.

• Tillat de fille å sitte i fire til seks timer; Jo lenger la du det sitte, jo lettere klistremerket vil være å fjerne. Når du har ventet den nødvendige tiden, trekke fille av og varm klistremerket med håret tørketrommel på lav.

• Skrape pakningen gratis med et barberblad, fortrinnsvis plast for ikke å skade baklys linsen. Bruke mer gjennomtrengende olje eller såpe som nødvendig å fukte området og smøre bladet. Når du har merket av, ren området med såpe og vann som oppvaskmiddel hvis du brukt olje, rent vann hvis du brukt såpe.

• Tørr området og utføre en siste opprydding med litt rensevæske og en fille. Hvis du tilfeldigvis har skrapet bolig med høvelen eller klistremerkets limet har formørket det over tid restaurere lyset finish med en plast linsen polsk. Finne slike polerer minst noen auto deler butikken.

Tips og advarsler

  • Titalls annen husholdning kjemikalier vil mykne eller fjerne lim uten å skade plast. Disse inkluderer: vaselin, hånd lotion, babyolje, eddik, vinduspusser, parafin, peanøttsmør, ketchup, eukalyptusolje og tea tree olje.