Nnywellness.com

Hvordan redusere Struts for en Sportster


Hvordan redusere Struts for en Sportster

Når Harley Davidson Sportster ble introdusert i 1957, ble det beregnet på konkurrere med det nye import motorsykkel markedet, som var på denne tiden, dominert av britiske motorsykler, som triumf og Norton. Har gått gjennom mange endringer gjennom årene, Sportster fortsetter å ri, og er en av de lengste, kontinuerlig produsert motorsykler rundt. Mens mange Sportsters bruker en støtdemper system på baksiden, struts solid ramme hard-tail Sportsters bruk. Lavere en Sportster ved å endre struts, må det være en hardtail modell.

Instruksjoner

• Sette Sportster på center stå. Sett foten på center stand og løft motorsykkelen og tilbake for å heve Sportster på center stå.

• Mål på gjeldende strut. Bruk en tape kartleser måle struts fra øye til øye, til å angi gjeldende spankulere. Figur hvor du vil senke motorsykkelen og trekke det fra spankulere målet å bestemme den riktige størrelsen struts nødvendig å senke dine Sportster.

• Fjern gamle struts. Hardtail rammer, er struts montert på toppen og bunnen i nærheten hjulet sentrum, med en spankulere på hver side av motorsykkelen. Med en skiftenøkkel, fjerne bolten øverst og nederst på hver spankulere.

• Plasser nye struts på Sportster. Struts innlegge sted, og skyv boltene inn i hullene å holde struts på plass. Når alle fire skruene er installert, skru dem tett med justerbar skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Det kan være nødvendig for noen å sitte på setet for å sette inn bolter på nye struts.