Nnywellness.com

Hvordan å kopiere iPod Nano til en datamaskin


Hvordan å kopiere iPod Nano til en datamaskin

I mange tilfeller kan datamaskinen, krasje forlate dyrebare musikkfiler helt mistet. Hvis musikken på iPod Nano, men kan du overføre filer enkelt til datamaskinen restaurert. iPod-brukere som bare ønsker å overføre musikken til en ny PC for lagring og lytte på datamaskinen kan gjøre det med den samme grunnleggende prosessen. Riktig koble iPod til datamaskinen med den medfølgende USB kabelen, og enkelt overføre hele biblioteket.

Instruksjoner

• Koble iPod Nano til datamaskinen med den medfølgende USB kabelen. Når spørsmål å synkronisere med iTunes-biblioteket, velge "Cancel".

• Klikk på "Start"-knappen på skrivebordet og klikk "Min datamaskin".

• Dobbeltklikk "iPod", og se om det er en mappe som heter "iPod kontroll". Hvis det er, dobbeltklikker du mappen og velg "Musikk." Hvis ikke er tilgjengelig, klikk på "Verktøy"-menyen øverst i vinduet og velg "Brosjyre valgmulighetene" > "View". Merk av for "Vis skjulte filer og mapper" og deretter "OK". Mappen "iPod kontroll" vil nå vises.

• Åpne en mappe på datamaskinen der du vil lagre filene.

• Dra og slipp musikkfiler fra iPod "Musikk"-mappen i den valgte mappen på datamaskinen. Filene vil overføre til den valgte mappen og lagres på datamaskinens harddisk.