Nnywellness.com

Koble en TV til et stereoanlegg


Koble en TV til et stereoanlegg

Nyte TV med bedre lyd enn settets innebygde høyttalere kan gi bare krever en standard stereo-kabel til å koble TVEN til et stereoanlegg. De fleste TV-apparater er utstyrt med minst ett par audio utgangene som kan overføre stereosignaler til andre komponenter. Disse standard 1/4-tommers kontaktene er også fargekodet for å matche Stereokabel for en forenklet tilkobling som tar mindre enn et minutt.

Instruksjoner

• Koble TVEN og stereomottakeren elektrisk ledningene fra makten mens koble de to komponentene sammen. Dette eliminerer risikoen for en overspenning skade enten komponenten.

• Koble de to pluggene på den ene enden av stereo-kabelen til den tilsvarende hvite og røde kontaktene på baksiden av TVEN merket Audio OUT.

• Hvite og røde pluggene på den andre enden av kabelen inn alle ubrukte sett med Audio IN-kontaktene på baksiden av mottakeren, for eksempel "AUX" (Aux), som er et ekstra sett med audio innganger for å henge opp utstyr.

• Plugg inn stereo-mottaker og TV til nettstrøm, så sette mottakerens komponent velgeren bryteren til settet av knekt koble den til TVEN, for eksempel "AUX."