Nnywellness.com

Hvordan du Wire et 24-volts batteri System


Hvordan du Wire et 24-volts batteri System

Hvis du ønsker å drive en apparat som krever 24-volt å operere og du bare har batterier rundt med færre utgang spenninger kan du enkelt wire deretter i serien å produsere et 24-volts batteri system. Ledningsnett batterier i serien kombinerer spenningen fra hvert batteri, men opprettholder samme kapasitet. For eksempel vil ledninger fire 6-volts batterier gjøre et 24-volts batteri system. Bruk alltid batterier med samme spenning og størrelse å sikre de er fulladet. Dette vil gi maksimal kapasitet. Denne artikkelen viser deg hvordan du wire fire 6-volts batterier for å gjøre 24-volt, men prosessen er den samme for to 12-volts batterier eller åtte 3-volts batterier.

Instruksjoner

• Plass din fire seks-volts batterier sammen på et egnet underlag slik at du kan koble maskinen 24-volts batteri. Etiketten hvert batteri 1 til 4. Hvis de positive og negative terminalene er både på batterier, stå dem så alle terminaler er vendt oppover. Hvis batteriene har positiv terminalen på toppen og den negative terminalen på bunnen, alternative batteriene slik at du har to positive og to negative terminaler i hver ende av batteripakken. Vikle båndet fast om fire batterier. Elektrisk isolerende tape fungerer bra.

• Klippe fem strimler av elektrisk ledning. Tre ledningene må være kort, de bare kobler mellom batterier. To ledninger må være lang nok til å nå apparatet du har tenkt å makt med 24-volts batteriet systemet. Hvis apparatet skal du makt er belysning (eller tilsvarende) bruk AWG 14. Hvis apparatet bruker mer strøm, for eksempel en elektrisk motor, bruke AWG 10 eller lignende.

• Stripe ¼ tomme til plastbelegg fra slutten av hvert stykke wire wire strippere eller en liten kniv. Stripe 10 ender.

• Koble et kort stykke ledningen til den negative terminalen batteriet du merket 1; koble den motsatte enden av kabelen til positiv terminalen batteriet 2. Hvis batteriene har skrue eller andre koblingene kobler ledningen til dem. Hvis ikke, bruk en kort stripe elektrisk isolerende tape for å koble ledninger til terminalene.

• Koble et andre kort stykke til den negative terminalen på batteriet 2; koble den motsatte enden av kabelen til positiv terminalen batteri 3 bruker samme metode.

• Koble en tredje kort stykke wire til den negative terminalen på batteri 3; koble den motsatte enden av kabelen til positiv terminalen batteriet 4.

• Koble en lang stykke wire til den negative terminalen på batteriet 4; koble den motsatte enden av ledningen til den negative terminalen på apparatet skal makt.

• Koble det andre lang stykket wire til positiv terminalen batteri 1; koble den motsatte enden til positiv terminalen til apparatet. Du har trukket et 24-volts batteri system.

Tips og advarsler

  • Passe en bryter eller strømbryter mellom kabelen kobler positiv batteriet terminal til positiv terminalen på apparatet. Dette gjør det mulig å slå strømmen på og av behov.
  • Hvis du kobler bilbatterier som brukes til å starte din bil, sikre du bruk passende bil batteriledningene.