Nnywellness.com

Feilsøke en Delstar MP3-spiller


Feilsøke en Delstar MP3-spiller

Delstar MP3-spillere sikkert har ikke store merkenavnet bak dem, men som en rimelige MP3 spiller, de fungerer som en grunnleggende digital musikkspiller. Hvis du har problemer med Delstar MP3-spilleren, finnes det flere feilsøkingstrinn du kan ta å diagnostisere og rette opp eventuelle problemer du har med spilleren.

Instruksjoner

• Sjekk kraft. I motsetning til de fleste andre MP3-spillere bruker Delstar MP3-spillere utskiftbare batterier i stedet for oppladbare batterier. Hvis Delstar MP3-spilleren ikke slå på, kan du prøve å skifte batteriene og deretter trykke på "power"-knappen på nytt.

• Overføre filer med en annen USB-port. Delstar MP3-spillere må koble til USB 2.0-porter mottar. Disse portene er vanligvis på forsiden av datamaskinen.

• Installere Delstar drivere. Sett inn CDen som fulgte følger med MP3-spilleren i datamaskinens CD-ROM-stasjonen og deretter kjøre installasjonsveiviseren. Disse driverne Tillat enheten å samhandle med datamaskinen musikk overføringer er umulig hvis driverne er installert. Når installasjonen er ferdig, Start datamaskinen på nytt og prøve å bruke MP3-spilleren igjen.

• Se etter skadede filer. Hvis du hører en statisk-type lyd når du spiller musikk, er filen sannsynligvis skadet. Dette løses koble Delstar til datamaskinen, slette den skadede filen og Synkroniser de opprinnelige filene på nytt.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt har problemer med Delstar MP3 spilleren, ring Delstar støtte på (800) 998-7771.