Nnywellness.com

Hvordan erstatte en positiv batteri Terminal


Hvis en positiv batteriet terminal må byttes ut, er det vanligvis fordi den er bøyd, brutt eller korrodert. Batteriet terminaler er laget av bly og er svært myk. Korrodert terminaler slipp spenning betydelig både kommer og går, som betyr brukbar spenningen slippe gjennom motstand fra korrosjon og spenningen reiser tilbake til lade batteriet reduseres.

Instruksjoner

• Koble negative batteri terminalen og deretter positiv batteri terminalen benytter en skiftenøkkel. Hvis terminalen er skadet og vanskelig å fjerne, kan du bruke Tanga utarbeide det.

• Kuttet terminalen av positiv kabel direkte bak terminalen. Stripe isoleringslaget kabel bak 1 tomme, bruker den wire cutters. Løsne de to boltene på kabelen montering siden av terminalen og Stikk kabelen under klemmen. Boltene to sikkert med en skiftenøkkel.

• Rense begge batteri terminaler med batteriet terminal renere. Trykk renere på terminalen, og vri den flere ganger for å feilfri av alle korrosjon. Installere positive terminalen på batteriet og bare stramme nok med skiftenøkkelen å motstå kronglete for hånd. Trekk ikke videre eller til slutt brytes. Installere negative batteriet terminal på samme måte.

• Grease begge terminaler for å hindre korrosjon.

Tips og advarsler

  • Hvis en kobber krone er festet til toppen av batteriet nær hver terminal, vil alle korrosjon bli eliminert. Det er et gammelt triks, men det fungerer.