Nnywellness.com

2000 V6 Mustang inntak dreiemoment spesifikasjoner


2000 V6 Mustang inntak dreiemoment spesifikasjoner

Ford introdusert Mustang i 1964 og det har siden vært en av de bestselgende sports bilene på markedet. Mustang inn sin åttende generasjon i 1999 og forble i utgangspunktet det samme til Ford rullet ut den niende generasjonen i 2005. I 2000 Mustang kom i cabriolet og coupe trimmer med en 3.8-liters, V-6 motor eller en 4.6-liters, V8-motor. Bolt dreiemoment spesifikasjoner for inntaket manifold var den samme for kupeer og kabrioleter med V-6 motoren, uansett overføring.

Dreiemoment grunnleggende

Generelt er dreiemoment mengden av kraften å vri eller vende et objekt. Det er ofte gitt i fotpund, med målingen tilsvarer pounds av kraften på slutten av en spak med en bestemt lengde. Eksempelvis 100 fotpund tilsvarer 100 pund av trykk på en fot lang skiftenøkkel. Larry Carley, teknisk redaktør for nettstedet "Underhood Service" anbefaler at bolter bør rengjøres og lett smurt med ren motorolje før stramme dem fordi alle partikler på bolt eller bolt inventar kunne forårsake ekstra friksjon og dermed øke mengden av dreiemomentet nødvendig for en perfekt tilpasning. Det er svært vanskelig å måle dreiemoment ved berøring. De fleste mekanikk bruke dreiemoment skiftenøkler for å sikre at brukes riktig mengde av dreiemoment, over en strammebolten kan være like ille som ikke strammebolten en nok og forårsake bolten festes.

Dreiemoment spesifikasjoner for øvre inntaket Manifold

Alle bolter i øvre inntaket manifold av 2000 V-6 Ford Mustang motoren må være skjerpet i tre trinn. Først stram hver bolt med 53 tommers-pounds av dreiemoment. Neste, stram hver bolt til 71 tommers-pounds av dreiemoment. Til slutt, roterer hver bolt ytterligere 90 grader.

Dreiemoment spesifikasjoner for lavere inntaket Manifold

Bolter i lavere inntaket manifold av 2000 V-6 Ford Mustang motoren må være skjerpet i to trinn. Først stram hver bolt til 44 tommer-pounds av dreiemoment. Andre stram hver bolt til 89 tommers-pounds av dreiemoment. I tillegg anbefaler "The Motor reparasjon manuell" for 2000 bruker perler av silisium pakning fugemasse på pakningen av lavere inntaket manifold.