Nnywellness.com

Gass lagring Tips for en F150


Gass lagring Tips for en F150

Med oljepriser så ustø og bensinprisene svinger som de gjør, er å vite hvordan å spare drivstoff du allerede har svært viktig. Ford F-150 er ikke særlig kjent for sin drivstofføkonomi, men få forventer en pickup å få veldig mange miles per gallon. Noen enkle trinn er vanligvis alt som trengs for å sikre drivstoff økonomien er så godt som mulig og vil hjelpe deg å spare penger i prosessen.

Regulere hastigheten

Fartsgrenser er vanligvis en optimal hastighet for de kjøreforhold.
Hvis bilen er utstyrt med cruise-kontroll, bør det brukes så ofte er trygt mulig. Muligheten til å regulere bilens hastighet er en av de enkleste og mest effektive måte å øke drivstofføkonomi. Hvis cruise-kontroll ikke er tilgjengelig på lastebilen, bare regulere hastigheten din når du kjører. Finne en hastighet og holde bilen cruising det påskynde, bremsing når du nærmer deg andre biler, og akselererer igjen for å komme tilbake til hastighet. Nedbremsing ved hjelp av bremsene reduserer fremover bevegelse av bilen, og derfor krever mer motor bruk og bensin å returnere bilen raskere. Mange drivere avfall flere gallons av drivstoff gjennom en lang tur ved å ikke følge denne regelen.

Opprettholde kjøretøyet

Slitt eller skadet tennplugger kan rane din F-150 motoren på både kraft og effektivitet.
Etter produsentens vedlikehold retningslinjene er ikke bare en fin måte å spare drivstoff, men kan også lagre kjøretøyet fra katastrofale motorstopp. Regelmessig vedlikehold som endrer luftfilteret, endre olje, erstatte tennplugger og ledninger og opprettholde dekk og deres lufttrykket er blant de enkleste og mest effektive måtene å sikre Ford lastebil opererer best den kan og bruker som lite drivstoff som mulig.

Ettermarkedsprodukter

Flere ettermarkedsprodukter finnes som kan faktisk øke drivstofføkonomi. Disse inkluderer høy ytelse luftfiltre, ytelse kjøretøy datamaskinen sjetonger, "turbin" eller "fan" luftinntak og drivstoff og olje tilsetningsstoffer og rengjøringsmidler. Det er bare noen av mange tilgjengelige produkter. Ikke alle av dem arbeide for alle kjøretøy, og noen fungerer bedre enn andre. Studer krav produktene gjør og hvis mulig, be noen som har eller bruker produktene.

Aerodynamikk og turbulens

Lastebiler er ikke vanligvis kjent for sine aerodynamikk, men siste fremskritt har gjort dem mye bedre i dette feltet enn i år tidligere. Mange tilsynelatende ubetydelige variabler kan øke vinden drar og redusere aerodynamikk. Kjører med vinduene nede i en F-150 kan øke dra og redusere drivstoff økonomien i løpet av en tur. Dette gjelder enda mer i King drosjer og Quad drosjer. Noe unødvendig festet til kroppen av et kjøretøy kan også redusere aerodynamikken. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til: sykkel stativer, skistativ og bagasjestativ.

Vekt

Ford F-150 har en ganske stor sleping og hale kapasitet, men når brukes for vektbærende programmer lastebiler ikke er svært økonomisk. Unødvendig vekt på lastebilen, kan spesielt hvis bilen brukes som en transport bil på en tur, redusere drivstofføkonomi. Tung verktøy bokser eller sand poser i sengen, for eksempel legge vekt på lastebilen og redusere kjørelengde.