Nnywellness.com

Hvordan å bruke Garmin veipunkt Manager


Hvordan å bruke Garmin veipunkt Manager

Garmin tur og veipunkt Manager (GTWM) er et navigering program for bruk med en Garmin GPS-enhet. GTWM er kompatibel med over 30 Garmin modeller og kjører på Windows 2000 eller nyere. Bruker GTWM, kan en bruker opprette "veipunkt" merke steder av interesse på kart. Funksjonen "tur" gir retninger fra startpunktet til målet, pluss flere intermediate stopper, noe som kan være en adresse eller et lagrede veipunkt. Når opprettet på datamaskinen, kan turer og veipunkter overføres til Garmin for bruk på veien.

Instruksjoner

• Opprette et veipunkt ved å velge verktøyet "Veipunkt" i GTWM. Navigere kart betrakteren å finne stedet der du vil opprette veipunktet. Klikk på stedet.

• Navnet veipunktet og angi valgfrie opplysninger i "egenskapsboksen" som kommer opp når du klikker på kartet. Klikk "OK" for å lagre veipunktet.

• Bruk GTWM å få kjøreanvisninger ved å opprette en tur rute. Velg "Rediger", deretter "New ruter."

• Fyll ut rutens sluttpunkt og intermediate stopper i "Egenskaper dialogboksen" som kommer opp automatisk. For hvert punkt kan du velge enten et veipunkt eller en gateadresse.

• Klikk "OK" for å lagre turen ruten når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Veipunkter kan vises i forskjellige farger. Bruk denne funksjonen til å skille veipunkter til grupper etter noen kriterium nyttig for deg.
  • Selv om GTWM ikke finne den korteste veien koble et sett av veipunkt i vilkårlig rekkefølge (et problem som er spesielt vanskelig fra en beregningsorientert synspunkt), vil det tillate du å endre som intermediate stopper er besøkt ved å klikke hver av dem og dra den til et annet sted i sekvensen. Når du slipper museknappen, vil GTWM ordne nytt ruten for den nye ordren intermediate stopper.