Nnywellness.com

Hvordan finne verdien av en klassisk bil


Hvordan finne verdien av en klassisk bil

NADA (National bil forhandler Association) guider nettstedet tilbyr verdier for et bredt spekter av klassiske biler. Nettstedet tilbyr verdier for klassiske biler dateres tilbake til 1895 til stede. Guiden er en lett-å-tilgang start en avgrensningsbrønn, bør du vurdere hva andre lignende biler har solgt for tidligere og selger for i gjeldende auksjoner.

Instruksjoner

Avgrensningsbrønn verdi

• Gå til webområdet NADA guider til den klassiske bilen verdier avgrensningsbrønn guiden. Velge "collectible biler" eller "spesiell interesse biler" fra menyen øverst. Fra resultatsiden, klikk på den aktuelle produsenten av den klassiske bilen.

• Klikk på modellåret. Fra resultatsiden, lese alternativene for alle modeller laget for året du valgte. Velg modellen og riktig brødtekststil for klassiske bilen.

• Velg ditt utstyr nøye. Noen alternativer kan endre verdien betydelig. Hvis du er usikker på alternativene for bilen, finne ut før du fortsetter. Ellers kan din verdi være feil.

• Klikk "Få brukt verdi" for å se hvor mye den klassiske bilen er verdt. Vises tre verdier: lav, gjennomsnittlig og høy salgsverdi. Lese beskrivelser av hver enkelt å fastslå en nøyaktig verdi.

Salg verdier

• Gå til webområdet Barret-Jackson. Angi i år, merke og modell av den klassiske bilen i øvre venstre side på websiden. Klikk søkeikonet ved siden av boksen modellen.

• Bla nedover siden og se på bilder og bil beskrivelser. Når du finner en tilsvarende modell, klikker du på den for å fortsette.

• Les spesifikasjonene og kontroller at bilen samsvarer med. Hvis ikke, gå tilbake til forrige side og finne riktig modell. Ellers kan du se hvis avgrensningsbrønn verdien er i tråd med auksjon verdien.

Tips og advarsler

  • Du kan også sammenligne tilstanden til klassiske bilen til den som solgt på auksjon. Les beskrivelsen av bilen som solgt på auksjon fra webområdet Barret-Jackson å avgjøre om bilen er verdt mer eller mindre.