Nnywellness.com

Hvordan installere konvertible toppen festes


Feil kan installert smekker forårsake et stoff toppen å rive, som resulterer i kostbare reparasjoner og muligens behøver en ny konvertible toppen. Todelt låsene på en cabriolet top krever minimal verktøy for å sikre at installasjonen blir riktig. Feste justering er kritisk til sikker toppen. Riktig justering konvertible toppen festes med snaps installert på bilen og bruke riktige snapin installasjon teknikkene sikrer du unngå dyre reparasjoner.

Instruksjoner

• Trekk konvertible toppen justeres det låsene installert på bilen. Merk hver snapin plassering på overflaten av toppen med en blyant.

• Rotere hjulet på en stoff punch til hullstørrelsen - anbefalt av produsenten snapin - peker mot underkjeven av slag.

• Skyv konvertible toppen mellom øvre og nedre kjevene av stoff slag. Justere en blyant merket snapin beliggenhet med topp kjeven slag. Klem punch håndtakene sammen for å danne et hull på den merkede plasseringen. Gjenta denne fremgangsmåten for å plassere et hull på hvert merket sted.

• Plass en metallplate på en fast arbeidsflate. Angi baksiden av enkelt metallplaten. Skyve en hulling - utvendig side av konvertible toppen ned - over den nederste delen av fest.

• Juster innsiden av den andre delen av fest over akselen stikker ut fra baksiden snapin-delen. Skyv den øverste delen av fest fast til sette den inn. Plass en snapin-innstillingsverktøyet over den øverste delen av fest. Streik tilbake delen av innstillingsverktøyet fast med en hammer låse de to delene til fest godt sammen. Gjenta prosessen for å installere alle låsene i konvertible toppen.