Nnywellness.com

Hvordan du importerer en 2007 Corvette fra USA til Canada


Hvordan du importerer en 2007 Corvette fra USA til Canada

Bringe en 2007 Corvette fra USA til Canada krever kommunikasjon mellom begge regjeringer skikker kontorer. Dette vil tillate deg å ta bilen over grensen lovlig og inspisert og registrert under kanadiske regler og forskrifter. Før du kjøper Corvette, kan du kontakte registratoren av importerte biler på 1-888-848-8240 for å sikre at denne modellen kunne importeres og drevet i Canada. En agent vil be om året, merke og modell. Dette bør ikke være noe problem, men vil gi deg tryggheten du trenger før du fortsetter med kjøp.

Instruksjoner

• Kjøpe Corvette fra USA forhandler. Du får en én måned midlertidig kjøretøy kode som vil tillate deg å reise til USA med bilen mens du fullføre prosessen for import.

• Varsle amerikanske tollvesenet med å importere en bil fra landet. Dette må gjøres på forhånd. Du må gi originaltittelen samt to kopier.

• Kjøpe forsikring for bilen. Velg bilen opp og sikre det over grensen, må du ha det forsikret forhånd.

• Gå til å og snakke med en agent. Vær forberedt på å fylle ut en rekke skjemaer og presentere bill of salg. En agent skal slå opp Corvette i en database og kontrollere at den oppfyller kravene for import. Du har også den nye tittelen stemplet av canadiske Tollvesenet.

• Betale alle avgifter. Fra 2010 er avgifter $182 for registraren av importerte biler og en $100 avgiftsdirektoratet skatt.

• Få bilen inspisert en kanadiske auto butikk. For at kjøretøyet skal street legal i landet, må den møte kanadiske standarder for inspeksjon sikkerhet.

• Søke om koder for bilen. Alle kjøretøy har du din Corvette merket og registrert. Nå som bilen er lovlig i din besittelse, kan du ha det registrert som alle kjøretøy produsert eller solgt i Canada.