Nnywellness.com

Hva er galt med en innebygd personlig RFID?


Hva er galt med en innebygd personlig RFID?

Kommersielle bedrifter, skoler, det medisinske fellesskapet og den amerikanske regjeringen har forsøkt å bruke radio frequency identification (RFID) chips for deres fordel. Disse brikkene avgir radiobølger som inneholder data om et produkt eller en person, og kan bygges inn nesten alle fysisk objekt, inkludert mennesker og personlige eiendeler, et prospekt som er problematisk til noen.

Personvern

Det faktum at personlige innebygde RFID-chipen sender data knyttet til folks identiteter er en stor bekymring for noen reisende og forbrukere. For eksempel kommer hver amerikansk pass utgitt siden oktober 26, 2006 med en RFID-brikke som er innebygd i den. Denne brikken overfører den samme informasjonen som har trykt inne passport, for eksempel personens navn, fødselsdato og fotografi. Reisende har reist spørsmål om hvordan identitetstyver og andre kan fange opp denne informasjonen ved å bruke "skimmer." USA Department of Homeland Security, men sier at pass kommer med innebygd sikkerhetstiltak for å hindre slike skimming.

Liberty

Organisasjoner bryter som American Civil Liberties Union (ACLU) har rakket ned hvordan RFID chips i personlige eiendeler, som i ID-kort, en persons frihet. Noen amerikanske skolen distrikter har allerede iverksatt tiltak som krever studenter å bære RFID-embedded skolen IDer å spore hvor studenter. Resultatet kjemper fellesskap tilbake - til poenget med innlevering av søksmål. Forbrukere, er også bekymret for RFID-chipen smug innebygd i deres klær, kjøretøy dekk og ulike pakket varer. Si at slike innebygging hjelper dem spor forhåndssalg inventar. Men forbrukere sier at det er et problem hvis chips igjen på lager når det er kjøpt, åpner en måte for folk å bli sporet.

Kostnader

Ifølge elektronisk personvern informasjon Center (EPIC), er innebygging RFID-brikker i forbruksvarer for kostbart for de fleste bedrifter, så det ikke nå utgjør en omfattende trussel mot forbruker liberty eller personvern. Det er et problem for bedrifter som ønsker å bruke RFID teknologien for legitime lagerkontroll, men også en "god problem" for forbrukerne bekymret for personvernet. Situasjonen kan imidlertid endre som etterspørselen etter RFID teknologien vokser, dermed kjører ned kostnadene. Bedrifter som allerede bruker RFID omfatter kredittkortselskaper som setter RFID-brikker i forbrukernes personlig kreditt- og debetkort, som kan skape noen problemer for forbrukere som har deres kortdata avskjæres av hackere.

Sikkerhet

Et annet potensielt problem som gjelder mange er hva som kan skje etter en RFID-enheten er innebygd i noens kropp. Medisinske fagfolk tilbake implanting RFID-enheter for å overvåke en persons fysiske tilstand, for eksempel når en person er diabetiker, eller til å identifisere en pasient. US Food and Drug Administration, men advarer at RFID-brikker i kroppen kan forstyrre andre medisinske enheter, for eksempel pacemaker. Likevel samtidig erkjenner FDA de potensielle fordelene ved RFID-enheter i det medisinske fellesskapet og utover.