Nnywellness.com

Hvordan å reparere Air bremser


Hvordan å reparere Air bremser

Når en 18-wheeler er haling tung belastning langrenn om vinteren, kan det ta alle førerens dyktighet til komme dit trygt. Air bremser som fungerer er avgjørende for noen stor rigg-driveren. Å vite at når du trykker gasspedalen må nok lufttrykket du trygt stoppe tung last i snøen er avgjørende. Ved å reparere din egen air bremser, kan du unngå å sette riggen i lastebil butikken eller måtte ringe en mobil mekaniker. Bruk disse trinnene til å lære å reparere air bremser når du står fast på veien i vintervær uten for hjelp.

Instruksjoner

• Inspisere luft bremsesystemet før du prøver å reparere air bremser som ikke fungerer riktig. Med motoren i gang, trykker du knappen parkering brems og la luften kompressoren guvernøren begynner å heve lufttrykket av systemet. Lytte for å unnslippe luft. Også lytte til kompressoren for problemer som kan komme fra en dårlig luftkompressor. Lav RPM eller lufttrykket som bygger opp, men er fortsatt for lav til å aktivere air bremsene må fikses på kompressoren. Avslutter bilen og visuelt inspisere bremsesystemet trailer for lekkasjer eller buildup snødekte materiale, som forårsaker lekkasjer.

• Stram luften kompressoren beltet hvis løs. Bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å stramme justering braketten av kompressoren å strekke kompressor beltet slik at kompressoren vil generere en høyere lufttrykk i luften bremseslanger. Når kompressoren beltet er løs, kompressoren høyne luften Trykk men ikke høy nok til å aktivere bremsene. Nå kan du se om ekstra lufttrykket er nok å aktivere bremser riktig.

• Bang air bremsen trommene med en gummihammer. Under harde vintre i nordstatene, kan air bremser bli forurenset med is og snø. Begge kan opprette luftlekkasjer eller tette en air linje eller syltetøy en luft brems trommelen på grunn av kulden. Når du har truffet gummihammer rundt utsiden av hver tromme gå til luft linjene som kobler traktoren på tilhengeren.

• Rengjør kontaktene luften linjer på tilhengeren. Kontroller at de er riktig installert og uten snø og is buildup. Hvis gummi sel enten at eller traktorens kortet er skadet, må du gjøre best forsegle løses en luft lekkasje som denne type skade å gummipakninger. Du kan bruke et smøremiddel å sete to sel, men når de blir skadet, anbefales det at et nytt kort settes på luften linjen fra traktoren eller hengerens air linje kortet. Du må frigjøre linjer fra isen som har bygget for is og snø og kulde, inni.

• Hell noen metyl alkohol i den luftkompressor fordamperen for å holde luften linjene fri for is. Den anbefalte behandlingen vil holde linjene isfri fra innsiden og ut. Hvis du står fast med is bygge opp før du hell metyl alkohol i fordamperen, så trenger du å lekke inn i linjer der traktorens Airline og hengerens air linje kortet møtes. Metyl alkohol vil klare linjer fra isen, og luften vil komme tilbake til air bremsen trommene aktivere bremsene.

• Teste luft bremsesystemet igjen når du har fullført disse trinnene i reparere air bremser. Vinterværet bør ikke være et problem lenger når du er ferdig. Komme tilbake i førerhuset traktor og teste systemet benytter brems kontrollene i førerhuset. Teste på parkeringsbremsen, test kjøring bremser, og kontroller at kompressoren fungerer godt nok til å produsere lufttrykket måtte aktivere bremsene på nytt. Minus snø og is som kan bygge opp om vinteren, stopper en luft bremsesystem som er reparert riktig tung belastning i all slags vær.

Tips og advarsler

  • Bruk en snuse for å trekke kompressorens stasjon skivene langt nok unna for å stramme beltet som driver kompressoren. Bruk litt vaselin for å fukte selene flyselskaper som er koblet på forsiden av tilhengeren når de litt ødelagt eller sprakk.
  • BRANN! Metyl alkohol er ekstremt brannfarlig. Aldri få åpen flamme nær beholderen eller røyk av alkohol i beholderen å hindre en tenning av væsker eller røyk.