Nnywellness.com

Hvordan å leie en bil Online


Leasing en ny bil er enklere enn noensinne i dag. Med en rekke elektroniske ressurser å finne ut bilens fakturaprisen, penger faktor (renten betalt på et), restverdi og hva bilen selger for i ditt område, kan du være trygg på at du kan få en god avtale alle fra komforten av ditt hjem eller kontor. Fyll ut noen elektroniske skjemaer, og du vil kjøre det nye leide kjøretøyet på et blunk.

Instruksjoner

Hvordan å leie din nye bil online

• Forskning kjøretøyet som du er interessert i. Se etter tilgjengelige fargekombinasjoner, alternativer, trim nivåer og annen motortyper tilgjengelige for nye lease å se hva som passer dine behov.

• Finn ut biler MSRP og faktura prisen. Starter du forhandle på fakturaprisen (dette giveren kostnad på kjøretøyet), og strikk opp derfra. Aldri start på MSRP prisen, hvis du arbeider med en svært lav produksjon modell.

• Få penger faktor, restverdi og kontanter insentiver tilgjengelig for bilen du er intersted i leasing. Du kan bruke denne informasjonen til å beregne leieavtalen på egenhånd å sikre at du får en god avtale. Bruk en leieavtale kalkulator som den tilgjengelig på http://www.edmunds.com til å beregne leasing pris.

• Sende ut flere e-poster til Internett Salgsledelsen i forhandlere i ditt område. Være spesifikk når emailing dem for et tilbud. Forklar at du vet bilens MSRP, fakturaprisen, penger faktor og restverdi. Fortell dem hvor mange miles per år du trenger, hvor lang tid en leieavtale du, og hvor mye penger du er komfortabel med å sette ned i leieavtalen.

• Vurdere alle sitater du har mottatt, og velge den beste. Planlegge en dag og tid til å stoppe ved dealership og plukke opp din nye bil.

• Spør økonomiansvarlig om det er noen "planlagt vedlikehold pakker" tilgjengelig for nye lease. Ulike bilfirma bruke forskjellig navn å beskrive det, men spør hvis den kan inkluderes i leieavtalen betalingen når signere papirene.

Tips og advarsler

  • * Alltid sørge for å forhandle salgsprisen av bilen og ikke bare den månedlige betalingen. Nedsetter salgsprisen av den nye bilen også senker den månedlige betalingen. Ikke la giveren fortelle deg noe annet.
  • * Alltid sjekke at du bilen er en dings, bulker eller riper før papirarbeid. Hvis det er en lyte, har dem skrive på det på grunn av regningen sier at de er ansvarlige for skader og reparere det uten ekstra kostnader for deg.