Nnywellness.com

Hvordan overføre iPod Touch til PC


Hvordan overføre iPod Touch til PC

Overføre iPod Touch til PC kan være nyttig for en rekke årsaker. Du kan for eksempel har kjøpt en ny datamaskin og ønsker å overføre til iPod-filer enkelt uten ekstra ordensforstyrrelser av måtte re samle dem. Det kan også hende at du har mistet iTunes-filene og ønsker å bare overføre filer fra iPod tilbake på iTunes.

Instruksjoner

• Installere iTunes på PCen (se ressurser). Klikk på "iPod + iTunes" kategorien, Velg kategorien "Dataoverføre iTunes" og klikk "Download nå." Følg instillasjon guide iTunes gir for å installere.

• Laste ned en iPod ripping program som DiskAid, iRip eller TouchCopy; som er tilgjengelige over Internett. Klikk på "Last ned For PC" alternativet valgt programvare og følg installasjonsinstruksjonene. Dobbeltklikk på programvaren ikonet på skrivebordet etter at det er installert, hvis det ikke kjøres automatisk.

• Koble iPod Touch til datamaskinen via USB-kabel, iPod-mapper vises i venstre kolonne programvarens-vinduet. Kontroller at du er i vinduet "Media mappe" vanligvis velges fra rullegardinlisten nederst til venstre i vinduet.

• Klikk på mappen "Musikk" i vinduet programvare slik at det utheves. Velg kategorien "Kopi til PC" i hjørnet øverst til venstre i vinduet. Klikk på "Lag ny mappe" i vinduet som vises og navnet på mappen "iTunes Music". Velg "iTunes Music"-mappen slik at det er merket og klikk "OK".

• Åpne iTunes og velg "Musikk" under overskriften "Bibliotek". Gå til "Fil" i øverst til venstre av skjermbildet iTunes og velg "Legg til mappe i bibliotek" fra det miste-ned menyen. Gå til skrivebordet i vinduet som vises, velg "iTunes Music"-mappen du lagret tidligere og klikk på kategorien "Velg mappe" nederst i vinduet; iPod Touch filene nå overfører til iTunes.

Tips og advarsler

  • Du bør alltid være klar over lover og bestemmelser håndtere kopierte medier.