Nnywellness.com

Hvordan du batterilevetiden på en TomTom


TomTom er en GPS styringen enhet som gir drivere sving-for-sving veibeskrivelse til bestemmelsesstedet angitt. I tillegg til ruteinformasjon gir TomToms informasjon om tur lengde, steder av interesse, bomveier og fartsgrenser. Når du bruker en TomTom, er det viktig å opprettholde batterilevetiden slik at enheten ikke mister sine kostnader i bruk. Du kan kontrollere batteriets levetid på noen TomTom etter den på skjermen indikator.

Instruksjoner

• Trykk på power-knappen på din TomTom å slå den på. Strømknappen ligger til høyre på toppen av enheten.

• Trykk nedre høyre hjørnet av skjermen til ruten Sammendrag. Som navnet antyder, viser i ruten Sammendrag et sammendrag av den planlagte ruten, inkludert anslått reisetid, avstand og beregnet ankomsttid. Du finner også GPS-signalstyrke og indikatoren batterilevetid på denne siden.

• Se på batterilevetid indikatoren til å bestemme om batteriet må lades. Når fulladet, er lyset grønt. Den grønne fargen forsvinner gradvis fra indikatoren som batteriet dør og blir oransje når det skal belastes.

Tips og advarsler

  • Selv om de fleste TomTom enheter fungerer på samme måte, er det forskjeller mellom modeller. Se bruksanvisningen hvis du har problemer med å finne batterilevetid indikatoren. TomTom gir PDF-versjoner av alle sine manualer på webområdet TomTom.