Nnywellness.com

Hvordan fjerne servostyring skivene fra en 1999 GMC Yukon


1999 GMC Yukon kom standard med en 255-hestekrefter, 5.7-liters V8-motor. Servostyring var også en standard funksjon i 1999 Yukon, som brukte trykksatt hydraulisk væske for å hjelpe føreren slå hjul med letthet. Serpentin beltet overføringer strøm fra motorens Veivaksel servostyring pumpe skivene, som i sin tur roterer pumpens internals, pressurizing hydraulikkoljen. Når skivene blir glasert, sprakk eller skjev, dette kan føre til servostyring eller selv ubotelig skade på pumpen. Heldigvis kan du erstatte skivene uten å fjerne servostyringspumpe, bruker et spesielt verktøy kan du leie fra de fleste auto deler butikker.

Instruksjoner

Fjerning

• Tegn et diagram av serpentin beltets ruting, med penn og papir. Plasser en bryterstangen i kvadrat utsparingen i serpentin belte strammer forsamlingen og rotere samlingen med klokken for å lindre spenning fra beltet. Trekk beltet av alle trinser. Tillate strammer sakte rotere mot klokken til den når hvile stilling.

• Inspisere beltet for eventuelle feil, inkludert fraying, glass, manglende biter av gummi eller skjørhet. Små sprekker tvers riflet siden av beltet er en del av normal slitasje og angir ikke behov for erstatning. Erstatt beltet med en ny hvis feil finnes.

• Rotere mutteren på servostyring pumpe skivene puller mot klokken på pilot bolten til den når hodet av pilot bolten. Stram pilot bolten inn i gjenget del av servostyringspumpes drivakselen.

• Guide servostyring pumpe wiretrekk avtrekker trekke vedlegg på den servostyring pumpe skivene hub-det er en groove trekke vedlegget plass i. Rotere mutteren med klokken ned piloten bolten før du plass til den andre enden av trekke vedlegget i sporet på slutten av mutteren. Drei mutteren mot klokken til det er spenning på trekke vedlegget.

• Holde hodet av pilot bolten med en boks slutten fastnøkkel og holde den fortsatt som du dreier mutteren mot klokken med en åpne slutten fastnøkkel. Fortsette snu mutteren mot klokken til skivene kommer gratis fra pumpens drivakselen.

• Løsne pilot bolten fra servostyringspumpe drivaksel. Fjern skivene og trekke vedlegget fra puller.

Installasjon

• Guide den nye skivene på pumpens drivaksel, med sin riflet hub vender ut, og trykk skivene på drivakselen så langt som mulig for hånd.

• Dreier mutteren mot klokken på pilot bolten til det kontakter pilot bolten hodet, og skyv trykke vedlegget på pilot bolten.

• Hånd-tråd pilot bolten til servostyringspumpes drivakselen til den ikke slå videre. Dreier mutteren mot klokken på pilot bolten for hånd til å trykke vedlegget kommer i kontakt med den skivene midtre delen.

• Hold pilot bolten hodet med en boks slutten fastnøkkel og vri mutteren med klokken med en åpne slutten fastnøkkel til å begynne å trykke skivene på drivakselen. Fortsett å trykke skivene på drivakselen til slutten av den midtre delen er flush med slutten av drivakselen.

• Dreier mutteren mot klokken for å ta av den skivene hub, og fjerne pilot bolten fra pumpens drivakselen.

• Rute serpentin beltet over alle tilbehør trinser unntatt strammer, bruker diagrammet som en guide. Rotere strammer mot klokken med en bryterstangen og justere beltet med den strammer skivene. Tillate den strammer skivene sakte rotere mot beltet før det holder spenning på beltet. Fjerne bryterstangen.