Nnywellness.com

DMV tillatelse test


Tillat testen utført ved Statens Institutt for Motor Vehicles (DMV) kreves for alle som ønsker å tjene en instruksjon tillatelse til å drive en bil. DMV tillatelse testen er vanligvis en skriftlig eksamen på grunnleggende kjøreregler og ferdigheter, men noen også innlemme en veien test også. De spesifikke detaljene av eksamen, inkludert formatet og kravene for å ta, bestemmes av hver stat.

Funksjonen

Funksjonen til DMV tillatelse testen er å avgjøre hvem som er kvalifisert til å motta en instruksjon tillatelse, som er nødvendig for å lære å drive en motorvogn og tjene et førerkort. Testen, som er en skriftlig eksamen, tester folk på grunnleggende kjøreregler og ferdigheter.

I noen stater er en veien test også kreves av DMV å tjene en instruksjon tillatelse. En veien test vil kreve en person til å gjennomføre grunnleggende kjøring aktiviteter. Noen land krever en veien test som en komponent av et førerkort snarere enn en instruksjon tillatelse.

Tidsramme

Generelt er DMV tillatelse testen gitt til tenåringer ved ferdigstillelse av en stat-sertifisert driver utdanningsprogrammet. I de fleste stater kan ikke personer under 18 år ta DMV tillatelse testen med mindre de har gått føreropplæring. Når slår 18, kan folk som ikke tar førerens utdanning eller mennesker bestått kurset, men ikke har en lisens ta tillatelse eksamen gjennom statlige DMV.

Funksjoner

DMV tillatelsen teste funksjoner spørsmål gjelder kjøring lover og forskrifter som. For eksempel ville ikke en DMV tillatelse test i Florida ha spørsmål om trygg vinteren kjører mens eksamen i New Hampshire ikke spørsmål om forbereder kjøring i en ørken.

Eksempel spørsmål for en skriftlig test kan omfatte: Hva er fartsgrensen i en skole sone? Hva er den lovlige grensen for blod alkoholinnhold i staten? Hva er en trygg avstand mellom kjøretøyet og kjøretøyet foran deg?

Eksempel manøvrer under en veien test er skifte kjørefelt, sikkerhetskopiering og lukeparkering.

Effekter

Bestått DMV tillatelse testen kvalifiserer deg å få en instruksjon tillatelse, som tillater innehaveren å drive en motorvogn under visse restriksjoner. Avhengig av staten inkluderer restriksjoner vanligvis opererer med en voksen, ikke bære passasjerer og opererer bare i bestemte tidsrom. Ugyldig instruksjon tillatelse er nødvendig å bruke med DMV for førerkort.

Sviktende DMV tillatelse testen generelt har lite vidtrekkende effekter. Vanligvis en person kan bruke på nytt for å ta eksamen og kan ta så mange ganger som trengs for å passere.

Betraktninger

Hvis du ikke har tatt en utdannelse kurs, bør du kontakte din Statens DMV og be om en studie bok for arbeidstillatelse eksamen. Dette er en god måte å bli kjent med kjøring lovene i staten, samt øke oddsen for bestått DMV tillatelse eksamen på første forsøk.Du bør også vurdere kontroll med DMV i staten om sin spesifikke retningslinjer for tar DMV tillatelse testen. Kravene for å ta eksamen er ikke ensartet mellom stater.