Nnywellness.com

Slik kontrollerer du lading System spesifikasjoner på 1994 Honda FourTrax 300


Lading systemet på en 1994 Honda FourTrax varierer litt fra en bil ladesystem ettersom det gir svært liten kostnad på en inaktiv. Det gir nok strøm til å drive det elektrisk systemet uavhengig av batteriet. Turtall må være i et 1600-1800 utvalg batterikapasitet etterfylle batteriet. Størrelsen på batteriet er slik at det utskrivning seg over tid, om ikke belastet lenge nok i mellomtiden. En rekke korte turer tilstrekkelig ikke for å lade batteriet helt.

Instruksjoner

• Fjerne setet til batteriet. Koble den voltmeter red bly til positiv batteriet terminal og svart føre til negative. Sted voltmeter på 20-volts skala.

• Observere spenningen på batteriet. Den burde lese 12,5 til 12.75 volt. Hvis lesing er lavere enn 12 volt, må du lade batteriet før lading systemet kan testes riktig.

• Start motoren, og samtidig, se voltmeter. Hvis spenningen er 12 plus volt til start og drops nedenfor 10,5 volt når starteren aktiverer, batteriet er en dårlig celle og må byttes til forhindrer skade på lading systemet. Et batteri med en dårlig celle trekker for mye strøm å lade og kan overopphetes lading systemet.

• Sjekk hvor mye strøm med motoren i gang på en inaktiv. Den skal vise 13.2 til 13.8 volt. Aktivere frontlys og observere spenningen. Det bør forbli på dette området.

• Bringe rpm opptil 1800 og observere spenningen. Spenning vises på 14 til 14.5 volt. Hvis det er lavere, har likeretter eller stator et problem. Det spenningen er høyere enn angitt, spenningsregulator er feil.