Nnywellness.com

Min BlackBerry kurven serveren er blokkert eller ikke svarer


Min BlackBerry kurven serveren er blokkert eller ikke svarer

BlackBerry Curve serveren vises blokkert hvis du prøver å åpne media før transmission control protocol for enheten. Hver mobiltelefon leverandør har egne krav for å konfigurere protokollen, og informasjonen er ofte tilgjengelig på leverandørens nettsted. Når denne protokollen er konfigurert, kan serveren tilgang til og spille av videoer fra Internett.

Media

BlackBerry kurven viser en melding om en ikke svarer eller sperret server når et stykke innhold, for eksempel en video, ikke kan spille på grunn av feil innstillinger. YouTube-videoer og andre streaming-innholdet krever bruk av din trådløse leverandørs datastrømmen å spille riktig, og riktig transmission control protocol må være aktivert på din BlackBerry-telefonen.

Transmission Control Protocol

Transmission control protocol, kjent som TCP, er ansvarlig for bestilling og håndtering på datapakker som overføres på en datamaskin eller mobil enhet. Hver trådløse leverandør har egen adgang punkt navnet eller APN, som gjør at BlackBerry å koble til Internett og TCP å sende datapakker. Hvis serveren ikke svarer til mediet eller sperret, bør du kontakte trykkeriet for å få APN for nettverket før du prøver å angi TCP.

Innstillingen TCP

Når du vet APN navnet for nettverket, og brukernavn eller passord kreves, gå til "Alternativer"-menyen på BlackBerry Curve. Velg "Avanserte alternativer" og velg "TCP." Angi riktig APN og passord informasjon og lagre innstillingene på enheten. Når du går tilbake til video og fornye det Web siden, bør innholdet spille riktig.

Internettleverandør

I tillegg trenger de riktige TCP-innstillingene, må BlackBerry Curve også ha en gjeldende datatilkobling til spille videoer. Aktiverer datanettverk på telefonen, eller søke etter og koble til et trådløst lokalnettverk før TCP på BlackBerry. Tjenesteleverandøren vil belaste deg for data og Internett brukes på enheten.