Nnywellness.com

Hvordan sammenligne drivstoff kjørelengde


Når du kjøper en ny eller brukt bil, er det viktig å vite hvordan kjøretøyene du vurderer rangering i form av drivstoffeffektivitet. Alle kjøretøy må bokføre forventede gass kjørelengde for både byen og motorvei kjøring. Drivstoffeffektivitet av en rekke kjøretøy er relativt enkelt på Internett, og du vil også finne nyttig kalkulatorer kan du beregne din gjennomsnittlig drivstoff kostnader.

Instruksjoner

• Lag en liste over biler du vurderer. Det spiller ingen rolle om noen er nye og andre brukes, som alle kjørelengde estimater er tilgjengelig online. Kontroller at du har riktig modeller av biler du vurderer, som Motorstørrelsen ofte varierer for en bestemt modell, og dette kan sterkt påvirke drivstofføkonomi. En modell kan for eksempel være tilgjengelig med en 4-sylindret eller 6-sylindret motor. 4-sylindret modell vil vanligvis være mer drivstoffeffektive.

• Gå på nettet og besøke et nettsted som viser drivstofføkonomi (se linker i referanser). Merk at drivstoff økonomien rangeringer er bare tilgjengelig på biler bygget etter 1984. Angi år, merke og modell av hver bil du vurderer, så skriv ned drivstoffeffektivitet både byen og motorvei kjøring.

• Bruk drivstoff kostnader kalkulatoren til å avgjøre hvor mye det vil koste deg å bruke hvert kjøretøy i løpet av året (se link i ressurser). For eksempel hvis du planlegger å kjøre en bil som får 20 motorveien miles per gallon for 10000 miles på motorveien, og bensin er nå solgt for $3,00 per gallon, angi disse tallene i kalkulatoren. I dette scenariet vil det koste $1500 for å kjøre bilen på motorveien for et år.

• Sammenligne resultater fra drivstoff kalkulatoren til å avgjøre forskjellen i kostnaden for å betjene hver bil.

Tips og advarsler

  • Mens de fleste biler får bedre gass kjørelengde kjørte på motorveien, kan baksiden være sant på hybrids, som ofte får bedre kjørelengde i bytrafikk.
  • Vurdere tilstanden til alle bruktbil ved beregning drivstoffeffektivitet. En riktig innstilt motor får mye bedre gass kjørelengde enn en som ikke.