Nnywellness.com

Tegn på en U felles går ut


Tegn på en U felles går ut

En U-skjøt, som er forkortet betegnelse på universalledd, er en felles består av to "U" formet ender koblet sammen med en "X" formet coupler. Drivaksel på et kjøretøy består av to U-ledd, en foran og en bak. En U-felles som kommer ut kan ikke identifiseres visuelt. Erkjennelsen symptomene på en U-felles som går dårlig er viktig for sikkerheten. Drivaksel kjøretøyets kan skjule hvis slitt U-leddet bryter. Bilen kan være drevet framover i luften hvis drivaksel kollapser mens kjøretøyet er i bevegelse.

Clunking

En U-felles som er slitt ned kan forårsake en clunking støy. En slitt U-felles kan også føre til rikdom eller rallende lyden, og kan forårsake gulvplankene eller girskift å vibrere.

Lav hastighet hvin

En squealing lyd med lav-hastigheter kan indikere at en av U-leddene kommer. Squealing lyden kan forsvinne i hastigheter og dukke opp igjen som bilen bremser i stopper.

Drivaksel spille

Drivaksel lek, hvilke er enhver bevegelse av drivakselen når manuelt tugged på, er en sterk indikasjon på at en eller begge U-ledd kommer ut. Heve bilen på en hydraulisk løft slik at dekkene henger fritt. Prøv å flytte drivaksel sidelengs prøve U-leddene. U-leddene har erstattet hvis drivaksel flyttes hele.