Nnywellness.com

Endre navigasjonssystemet av en Acura


Forstå hvordan å bruke og modifisere din Acura navigasjonsutstyr er en viktig del av kjøring og få det meste ut av din navigasjonsutstyr. I noen få enkle trinn ved hjelp av navigasjons DVD og PCen, kan du være på vei til en tilpasset navigasjonsutstyr.

Instruksjoner

• Starte din Acura og slå på navigasjonssystemet. Når hovedskjermen lastes inn, trykk på "Kart/GUIDE", "Meny" og "Avbryt" knappene samtidig i omtrent fem sekunder. Dette fører til valgt diagnose varene komme opp. Trykk "Versjon"; det vil laste en fil, så skriv ned navnet på filen.

• Åpne din bagasjerommet og finne din DVD-spiller, dette er vanligvis i en metal braketten på toppen innenfor området av stammen. Fjern navigasjon DVD-ROM. slå systemet og bil og hodet til PCen. Last DVD. Du vil se ni. KASSE fil-størrelse, så kopiere dem alle på harddisken. Velg et sted å lagre dem hvor du vil huske til dem..

• Åpne filen DUMPNAVI og klikk på bla laste filen BOOTLOADER. Gå til stedet du kopierte filene og finne den du skrev ned. Klikk for å åpne den og deretter Bla gjennom-knappen i bunnen for å få en punktgrafikkfil. Velg BMP-filen du vil bruke som bakgrunn.

• Klikk Endre-knappen når du har valgt BOOTLOADER og PUNKTGRAFIKK filene du vil bruke. Kopiere alle de. BIN filer, inkludert ett du nettopp endret og de andre åtte og brenne dem på en tom DVD. Gå ut igjen til din bil og installere den originale DVD og gjenta det første trinnet, uten å skrive filer ned.

• Komme til skjermbildet "Versjon" så fjerne den opprinnelige navigation DVD og erstatte den med kopien du gjorde. Trykk på "Last Disc"-knappen på skjermen. Når den er ferdig lasting, vil det ha feil. Bytt platene og slå bilen. Starte bilen igjen og slå på systemet. Det skal nå vise nye bakgrunnen endret start-up skjerm.