Nnywellness.com

Hvordan å lade en Auto-batteriet uten en lader


Har en død bilbatteriet er en ulempe og kan være farlig. Enten du vil bli sent på jobb eller i en tom parkeringsplass sent på kvelden, er fikse problemet og komme tilbake på veien viktig. Uten en bil-lader, vil rask tenkning, veikanten vedlikeholdssett og grunnleggende kunnskap hjelpe. Startkabler og nyttig borger i nærheten vil hjelpe deg få batteriet ladet og muligheten til å komme tilbake på veien mens du at du er beskyttet mot skade.

Instruksjoner

• Vær en auto reparasjonssett din bagasjerommet. Settet inneholder et teppe, skrutrekker, ekstra sikringer, lommelykt og andre elementer nødvendig på de mest ubeleilig ganger under kriser.

• Ta startkabler av settet. Startkabler har to metall klemmer i hver ende. De er farget i rødt og svart plast for positive og negative terminalene av lading og ladet.

• Hold mobilen belastet i nødstilfeller. Ring venner eller familie til å møte deg og hjelpe du å hoppe starte bilen eller finne en nærliggende bedrift å ha noen hjelpe deg hoppe bilen.

• Slå nøklene til "off" posisjon. Kontroller bilen i en sikker posisjon og vil ikke flytte. Hvis du er på en ås, delta på parkeringsbremsen. Løft bilen panseret.

• Plass din negative startkabler på batteriet terminalene. Sted svart klemmer på metal rammen av bilen. Plass tilkoblingen slik at den er sikker og ikke flytte enkelt. Hvis du ikke har en tilkobling som er sikkert, plass de svarte klemmer på svart terminalen. Plass den andre enden av svart klemmen på god batteriets negative terminalen.

• Plass den andre par startkabler på rød, positiv terminalene på hver bil. Stedet røde klemmer på positiv terminal (merket positiv) av bilen. Stedet den andre enden av røde klemmer på positive terminalen gode batteriet. Operatoren for lading bil start hennes kjøretøy første og la den kjøre et minutt eller to.

• Tillate bilbatteriet å trekke en kostnad i noen minutter. Starte bilen. Bilen skal starte umiddelbart. Hvis det ikke, vente noen minutter og starte den på nytt. Når bilen er startet, la den kjøre og få en gratis før du deaktiverer den. Koble batteriledningene.

Tips og advarsler

  • Rengjør batteri-terminaler med en stålbørste før jump-starter bil, hvis mulig. En Brillo blokk vil også fungere. Ren terminaler gir bedre gjeldende.
  • Hvis du er på siden av en motorvei eller street og trafikk og har bluss eller reflekser i auto repair kit, plasseres bak og på siden nærmest til gaten.
  • Plass aldri en positiv (rød) Jumperkabel på en svart terminal. Plassere en ende av kabelen på en positiv terminal oppladet batteri og den andre enden på negative (svart) terminalen kan forårsake mottar batteriet å eksplodere og forårsake skade.