Nnywellness.com

Hvordan lade AC i en Grand Vitara


Hvis din Suzuki Grand Vitara ikke kjøling så fort som før, er kuldemedium lave sannsynlig å klandre. I løpet av årene siver kjølemediet normalt langsomt forbi pakninger og tilbehør til den når at kjøling ytelse begynner å lide. Takk til kommersielle opplading enheter blitt mainstream, kan du nå fylle klimaanlegget med kjølemediet enkelt hjemme uten å måtte betale for en mekaniker hjelp.

Instruksjoner

• Åpne og støtte panseret på din Grand Vitara. Finn AC kompressoren. En av enhetene tilkoblet tilbehør beltet, kompressoren sitter mot fronten av motoren på bunnen av fjorden. Finn linjene avslutter kompressoren og følger som går mot toppen av motoren bukten til du finner en oppkobling, som noe ligner en stor dekk stamme.

• Skyv kontakten til en R-134a a/c lade enheten på oppkobling du nettopp funnet. Det vil bare Skyv på plass når du trekker tilbake i det rask koble montering.

• Start motoren, slå AC høye og sjekk å sikre Suzuki er i park. Trykkmåleren på enheten vil nå vise nivået av kjølemediet er i systemet. Hvis nålen peker noen steder under det grønne området av måleren, trykket har falt for lavt og Grand Vitara systemet må en opplading.

• Hold nede avtrekkeren på lade enheten. Trykkmåleren vil begynne å stige som kuldemedium kommer inn i systemet. Fortsette deprimerende utløseren til nålen når midten av den grønne sonen. Ikke overlade systemet ved å legge for mye kjølemiddel, siden du ikke fjerne den lett.

• Slå av motoren. Koble lade enheten ved å reversere prosessen brukes til å feste den. Ta en kjøretur teste resultatene for fersk ladet.

Tips og advarsler

  • Kontroller instruksjonene følger med lade kit å utelukke enhver enhet-spesifikke aktiveringstrinnene må klare det for bruk.
  • Du kan kjøpe spesialitet lade beholdere som inneholder spesielle formål tilsetningsstoffer som lekkasje selfangere og UV-reaktive fargestoffer.