Nnywellness.com

Forskjellen mellom analoge og digitale mobiltelefoner


Forskjellen mellom analoge og digitale mobiltelefoner

Mobil teknologi har kommet langt siden starten i 1983. Begynnelsen som store, store enheter som brukes lavnivå analoge frekvenser for kommunikasjon, har mobiltelefoner i dag forvandlet til strømlinjeformet enheter som bruker høyere digital band for å overføre klar tale og data. Mens mange er uvitende nytte av overgangen fra analoge til digitale, er det viktig å forstå hvorfor de to teknologiene er så avvikende.

Analoge funksjonalitet

Analoge mobiltelefoner ble oppfunnet i 1980. Utnytte lave frekvenser, bryte disse enhetene ned brukerens stemme i elektroniske pulser som sendes langs nettverk veier kan rekonstrueres i den andre enden av en annen telefon. Fordi signalet brukes til å opprette denne toveis kommunikasjon ikke er komprimert, analog teknologi avfall mye båndbredde og resultatet begrenser unødvendig antall folk i stand til å starte og vedlikeholde samtaler samtidig. Analoge samtaler er også utsatt for avbrudd fra statisk og andre skjevheter som kan lukes ut.

Analoge pensjon

Klarhet og båndbredde-effektivitet downsides til analoge mobiltelefoner er vurdert mye også begrense, hvilke er hvorfor Federal Communications Commission pensjonert teknologien i USA i 2008.

Digital operasjon

I motsetning til analoge, digitale telefoner svært komprimere stemmen og overføre samtalen frem og tilbake med bare en liten mengde tilgjengelig båndbredde. Dette gir et mye større antall mennesker å bruk deres telefonene i et gitt område. Digital teknologi også gir bedre lydkvalitet og beskytter mot mobiltelefon kloning. Det kan også bruk av mer moderne funksjoner som tre-veis ringer, voicemail og høyhastighets surfing.

Digital standard

Selv før FCC pensjonert analog som standard i 2008, var overgangen til digital allerede det meste fullstendig skyldes i stor grad til de mange fordelene av nyere teknologi. Ifølge et intervju gitt til PC World av Debra Lewis, en talsmann for Verizon Wireless, bruker mindre enn 1 prosent av brukerne fortsatt analog mobiltelefoner før 2008 analoge avgang. Digital er nå standard form for trådløs kommunikasjon og gir hovedsakelig nesten 2,5 milliarder mobiltelefon brukere over hele verden.

Betraktninger

Natur og hyppigheten av deres mobiltelefon bruk, kan mange mennesker være uvitende om at analog teknologi er avviklet. I siste kjøpte mange forhåndsbetalt mobiltelefoner å holde i boksene hanske av sine biler, håper å bruke telefonene i tilfelle de noensinne brøt og behov for hjelp. Hvis de var uvitende om bryteren teknologi, kan de være venstre strandet. Hvis du (eller noen du kjenner) har en analog mobiltelefon som ikke er brukt på en stund, er det viktig at det testes ut og erstattet hvis nødvendig.